Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Belba

őstag

válasz bambano #123 üzenetére

Kedves Bambano!

A kórházi zárójelentésed mellé kapsz egy számlát, ami tájékoztat a kezelések és az ellátás árairól. Nehogymár ne tűnjön fel, hogy 5 napot feküdtél a belgyógyászaton, erre a számlán 8 nap szerepel, ráadásul mi ez a pszichiátriai kezelés, mikor neked epeműtéted volt?!... :F

Köszi, de én nem szeretnék kórházi ápolási díjakat és vizitdíjakat fizetni, mikor egy valag pénzt levonnak a fizetésemből TB-járulék címén, és a munkáltatómtól is, amit ugye megint nekem kell megkeresnem...

Nem szeretnék olyan országban élni, ahol azért halhatnak meg emberek, mert nincs pénze a rühes vizitdíjra és a kórházi ápolási díjra!!!

Nagyon jól tudják az emberek, hogy mire kell x-elni, nem vagyunk hülyék. :C

Akik meg "ott fenn" kitalálták nekünk a vizitdíjat, kórházi napidíjat, azoknak tökingyen jár a luxus felszereltségű Kútvölgyi Kórház... Meg még egy sor dolog (ingyen utazás, többszázezer Ft költségtérítés számla nélkül, stb.).

Nyugi bele : ha nálam olyat számolnak fel, amit nem vettem igénybe, tuti jó nagy botrányt fogok csapni, nem kell a minisztériumi alkalmazottaknak ezt külön figyelniük. :D

Amúgy meg : a kórházi várólistákkal sem a miniszter fog szórakozni, hanem a számtalan alkalmazott, akikek ez a dolguk. (Mondjuk, az is furcsa lenne, ha pl. az egyik betegnél váratlan komplikációk miatt hirtelen állapotromlás lép fel és pusztán amiatt nem veszik soronkívül a műtéti lista elejére, nehogy büntit kapjon a kórház?... Te sem szeretnéd ugye, hogy emiatt haljon meg az anyukád, feleséged vagy a gyereked?)

Új hozzászólás Aktív témák