- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
Igazad van, de akkor inkább valami RC autó meltett voksolok, ugyanis, ahogy azt előttem is írták: a lánctalpas sokkal többet eszik ám ! Nem ismerem a keretedet, de én nemrég vettem a gyereknek egy használt HIMOTO-t. Összekerekes, difivel, mindenével, kaptam hozzá 3 aksit is ! Ez került 20 ezerbe... K....va jól megy ! Nem eszik sokat és a terepet is bírja. Pedig mi aztán küldjük rendesen !
-
joysefke
veterán
válasz
cybercom78 #57 üzenetére
kitartok a nagy hasmagasságú monster truck design mellett. Nem a kinézete, hanem a terepjárása miatt illetve mivel kevesebbet eszik mint egy lánctalpas. Persze a Te cuccod, csak nézzen ki jól logouton
-
dabadab
titán
válasz
cybercom78 #27 üzenetére
"a HW összekötés volt a legbonyolultabb"
Ki van zárva, azt gyakorlatilag csak össze kellett drótozni (ráadásul elég triviális módon), bármi programozás jóval bonyolultabb lesz annál.
-
joysefke
veterán
válasz
cybercom78 #35 üzenetére
Ami izgalmas lenne, de ha nincsenek toolok hozzá, akkor persze extrém (megoldhatatlan) kihívás, hogy a robot néhány dolgot ismerjen fel a webkamera képe alapján, például "piros labda". Egy szoftver kéne, ami analizálja a kamera képét és előre eltárolt objektumokat keres rajta. A probléma persze meglehetősen bonyolult (annyi rémlik, hogy fél évig hallgattam "gépi látás" tárgyat, bár nem sok ragadt rám) de talán létezik már valami jó kis szoftver hozzá.
Ha megtalálja a piros labdát, például odaviszi a robotot odébblökni.
J.
-
Vladi
nagyúr
válasz
cybercom78 #28 üzenetére
Ez már a mesterséges intelligencia előszobája.
Ilyen kész nyílt forrású mi szoftvgerek nincsenek?
-
eXodus
őstag
válasz
cybercom78 #27 üzenetére
Tudnál linkelni forumot/leírást, ahol a hwről, motorvezértlőkről, összekötésekről írnak?
Mellesleg jó lett az írásod, várom a folytatást.
-
tskó
tag
válasz
cybercom78 #28 üzenetére
viszont vezérlés szempontjából jobb lenne egy tank szerű cucc. az helyebn megfordul.
-
tskó
tag
válasz
cybercom78 #27 üzenetére
jaja itt szokott elbukni a legtöbb projekt
-
buherton
őstag
válasz
cybercom78 #14 üzenetére
Mondjuk pont C-ben nem lehet sokféleképpen megcsinálni
(PERL-ben erre majdnem 10 mód van, vagy tán több is), de értem én, csak ez ilyet jobb minél hamarabb az ember fejébe vésni (én is ilyen voltam). Struktúra helyett különálló változókat is lehet használni, de miért nem használják? Mert olvashatatlan a kód. Switch-case-nek az a lényege (meg, hogy kevesebbet kell gépelni
), hogy az összetartozó elágazások láthatóan és egyértelműen össze legyenek fogva. Másik a formázás, mert az olvashatóságot nagyon befolyásolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anime filmek és sorozatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen processzort vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest