- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
-
Crystalheart
őstag
Ebben van igazság, de azt se feledjük, hogy a drótleadás és társai a büdös életben nem szűnnek meg. Szerintem a pályáztatásnak egy eszköznek kellene lennie, ha valóban nincs jelölt a munkára, amúgy viszont elég fölöslegesnek tűnik. Ha van épp szakmába vágó haver, akkor a melót így is, úgy is az kapja.
Képzeljük el, ha mondjuk Tim Burtonnek minden filmjének a zenéjére tendert kéne kiírnia előzetesen, hogy aztán végül úgyis Danny Elfmant válassza ki. Mennyire volna ez gördülékeny...
-
Crystalheart
őstag
Úgy egyébként a korrupció egyik melegágya, a közbeszertés, szerintetek mennyire szükséges? A magam részéről elég közelről látom, mint nehezíti meg a sok kötelező közbeszerzés egy önkormányzat munkáját. (Pl. nem vehetnek föl csak úgy simán egy könyvtárost, hanem pályázatot kell kiírni, elbírálni, akár megismételni, ha valamilyen formai hiba fennállt, és a vége úgyis az lesz, hogy azt veszik föl, akt enélkül is fölvettek volna, csak közben eltelik egy év.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest