Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi200
tag
Nem fogok nekiállni felhasználói szokásokról vitatkozni.
""Nem akarok vitázni, de 2004 óta használok linuxokat.": ez szakmai érv? ", nem , nem szakmai érv. Csak annyit tesz, hogy nem kell hülyének nézni.
Egyébként igen, valóban beta verzió volt már akkor. Elnézést..
"Azt írod a hozzászólásod elején, hogy "úgy gondolom, hogy van annyi tapasztalatom," utána meg azt, hogy van tweakered, ami kezdőknek való. Most akkor kezdő vagy vagy tapasztalt?" - Biztos nem fogalmaztam egyértelműen, elnézést. Arra céloztam, hogy szerinted ez haszontalan program. Szerintem meg meg. függetlenül attól, hogy mióta használom, így gondolom.
"Azért kell használni egy programot, mert más platformokon az menő???" - itt komoly értelmezési problémád volt, vagy tényleg ennyire félreérthetően fogalmazok. A menő az, hogy mindenki személyreszabhassa a kütyüjét. Egy átlag ( nem feltétlenül kezdő) számára pedig segítség, ha az ehhez kapcsolódó dolgok össze vannak gyűjtve egy helyre.
Ha meg menőzésből akarnék egy programot használni, nem egy 1000 éves laptopom, meg egy olcsó mobilom lenne... Bár meg sem tehetem, hogy menőzésből vegyek bármit is magamnak. De te biztosan jobban ismersz... És igen, számít, hogy 100 mega, meg még 100 mega... Legalábbis ha az én felhasználói szokásaimat és a winyóm méretét nézzük. És had ne kérjek már elnézést, mert nem passzol a 2 egymáshoz. És ha szívok miatta az maradjon az én gondom.
Ennek az írásnak úgyse a bevezető rész a lényege.... De arra jó, hogy más tanuljon az én hülyeségemből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- ASUS routerek
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest