Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Sajnos az lesz a megoldás, hogy megszokom az új designt. Én sem tudom mi a céljuk ezeknek, hogy nem bírják sokoldalúvá tenni. Én örülök, hogy nincs egyedi betűtípus, betűméret, csicsás egyéb dolog, mint anno MSN-enen volt. Annak is örülök, hogy odafigyelnek az újításra, de legalább ez a facebook utánzat, kétoldalú csevegő ne lenne... Ránk erőltetik.
[ Szerkesztve ]
gölmétcsül ©
-
Syl
nagyúr
Meg mert abban még nem volt benne a lehallgató kód.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
DarthSun
nagyúr
Ettől a kényszerű frissítéstől én is agyf*szt kapok, nemtom miért nem jó a régi. Nekem nem kell semmi különleges funkció, üzenni meg dumálni lehessen aztán szvsz. Biztos beleépítik az újjabb megfigyelőmodulokat, azért kényszerítik
A 3 test probléma nem megoldható.
-
426os
őstag
Az MS-nek teljes mértékben sikerült a Skype-ot egy használhatatlan bughalmazzá alakítania. Mind az Windows-os asztali verzió, mind az Androidos egy rakat sz@r. Sajnos nap mint nap használom, mert nagy feladat lenne minden családtagomat átállítani valami másra, de rühellem. Pedig régen egy megváltás volt az MSN Messengerhez képest. Ami engem foglalkoztat, az az, hogy ennyire inkompetens emberekre osztották a Skype-ot a cégen belül, vagy szándékosan rontották el, hogy aztán kiadjanak valami új programot, átterelve rá az embereket.
.
-
MineFox54
őstag
https://www.google.hu/search?q=skype+skin&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=3rncVP2YKYX3UpDJg-AH
Ez? -
greenity
senior tag
Az igen régi verziókat gondolom azért nem engedik, mert az még nem a Microsoft fennhatósága alá tartozott.
"Egy mosolynál jobb a több"
Új hozzászólás Aktív témák
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok