- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hisztogram
tag
Lényegében az az egyetlen biztos út. A google fiók beállításaiban van mód a testreszabott hirdetések kikapcsolására valamint az összes szolgáltatásból egyenként letilthatod a history mentését.
Ezenfelül a telefonra használhatsz külön google fiókot, ahová forwardolod a leveleidet, persze ez rengeteg kényelmetlenséggel jár.
Összefoglalva nem, nincs megoldás csak ha szétbontod fiókokra s még akkor sem éri meg.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Sofya
csendes tag
Most, miután megkapta az oldal a megfelelő mennyiségű tömjénezést (aminek nagy része igaz, csak sajnos még közel sem terjedt el annyira, mint a facebook, így ezeknek a hihetetlenül hasznos funkcióknak a nagy részét nem, vagy csak kevéssé lehet kihasználni).
Azokhoz, akik értenek hozzá, lenne egy krédésem/kérésem: megoldható valahogy, hogy a nagytesó ne lásson mindent rólam?
Szándékosan nem kapcsoltam össze a google fiókjaimat, be vannak állítva a megfelelő jogosultságok és láthatóságok, viszont annak idején voltam akkora hülye, hogy egy e-maillel regisztráltam g+-on, bloggeren és marketen is, az pedig valamiért nem tetszik, hogy a felhasználói beállításokban egy adatbázisban látok mindent, még azt is, hány alkalmazásom van a telefonon...
Tudnátok ebben segíteni? Vagy kezdjem a nulláról, csináljak megfelelő új e-maileket, és importáljam ki, amire szükségem van?
-
Rimuru
veterán
Van olyan beállítási lehetőség hogy egy bejegyzéshez hány hozzászólást lehet írni?
Csak mert jelenleg nálam 500 megjegyzés után letiltja és ha engedélyezem akkor is a következő megjegyzésnél kiírja hogy "Nincs engedélyed megjegyzést fűzni ehhez a bejegyzéshez." és újra letiltja a lehetőséget.Vigyázat, csalok!
-
Metal213
tag
Sziasztok!
tudtok segíteni abban, hogy hogyan tudom rávenni az embereket az oldalam +1ezésére illetve a ha rákeresnek a googleben egy kulcs-szavamra akkor azt is leplusszolják?
nem egyszerű a feladat...
köszönöm előre is
archaic.bandcamp.com
-
tildy
nagyúr
válasz charlie_hu #41 üzenetére
Telefonon nem lehetett beallitani, hogy milyen csoportokat ne szinkronizaljon , csak hogy google, facebook, vagy egyebek , automatikusan lezuzta az egeszet, telia telefonom vadidegen nevekkel.
Roppantmod nem vagyok boldog.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
teeem
aktív tag
Hát ez az. Hogy amikor bevezették ezt a Timeline dolgot, akkor azt írták ugye, hogy vissza lehet majd keresni mindent szépen. Ahhoz képest van egy görgő sáv, ami hónapok szerint van beosztva. Ez számomra eddig nem volt túl hasznos, bár szerencsére keveset posztolok, így ha véletlenül meg akarok találni valamit, akkor nem tart annyira sokáig. A keresés meg... nálam nem csak az oldalakat nehéz megtalálni olykor, de van amikor személyekért is szenvedni kell, hogy kidobja őket. Úgyhogy a FB kereső igen csak javítani való darab.
-
teeem
aktív tag
+1.. nekem is van rajta kb 6 ismerősöm
De hát elég nehéz felvenni a versenyt egy már bevett, és megszokott dologgal (Facebook). Bár mostanában mindenki panaszkodik rá, az újításaik inkább idegesítőek mint hasznosak. A Timeline jó lenne, ha nem lenne ennyire sz*r. Legalábbis számomra nem túl hasznos, ez a visszakeresés dolog nincs túl jól megoldva. Van aki azt mondja, hogy előbb utóbb át fognak pártolnia Google+1 hoz, van aki meg azt, hogy a Facebook továbbra is király lesz... lassan én is kezdek afelé hajlani, hogy a Google fog nyerni. Csak idő kérdése.
-
culaaa
csendes tag
jó cikk , grat!
szerintem sokkal jobb mint a facebook , bár kb. 5 ismerősömről tudom hogy fentvan +onCHILLS NOT SKILLS!
-
teeem
aktív tag
Jó írás, köszi szépen. Pótolt néhány dolgot, még a kedvemet is meghozta hozzá!
-
helo-mee
csendes tag
itt a végén említett téma, hogy adott körből hány új post volt...
erre van (közvetett) megoldás!
meg lehet jeleníteni a gmail fiókban a köröket a címkék között, így a bal oldali listában szépen ott sorakoznak a körök (ikonnal jelölve(!) )meg hogy hány új post volt, talán annyi, h. össze van fésülve az emailekkel -
djereg
újonc
Adnék egy +1-et, de sajnos csak Like van... Tényleg jó lett!
-
Rimuru
veterán
A fiókok összekapcsolása ilyenre lenne jó nem?
Itt van lehetőség f@szbuk (és még sok más) összekapcsolásra is (ha valakinek ez hiányozna)
De majd jön egy okosabb ember aki már próbálta vagy ismeri a működését (fiókok hiányába ezt nem tudom kipróbálni )[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
riedgras
tag
Kíváncsi vagyok hány klón lesz még Mire összeszedek mindenkit, akit ismerek, jön egy újabb, szebb, jobb
Az lenne a legfrankóbb, ha át lehetne menteni az ismerősöket, mint a könyvjelzőket a böngészőben
-
MC Pite
veterán
Egy kis infó a közelmúltból a másik oldalról: [link]
Én sem látom a csodát benne; talán az 500 ismerősömmel van a baj, vagy velem...
Még az iwiw is relatív sok energiát von el tőlem feleslegesen; hetente kapok olyat, amire feladó kizárása+spam gombot nyomok. Azon kívül hogy egy-egy telefonszám változást lekövessek(ha nem működika régi szám), vagy dobjak egy-egy üzenetet ha nem tudom a mélcímet, másra nem használom. Ehhez képest a hülyeségek gyomlálása sokkal több időmet veszi el, mint amennyit használom!
110% százalékban olyan információval találkozok a fiókomban, ami nem érdekel. Ami érdekel, azt meg elolvasom az adott honlapon (pl mobilarena, art-work, totalcar).[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Novai
tag
válasz SkyLine3000 #38 üzenetére
Teljesen komolyan mondtam. Persze néhány alap dologra oda kell figyelni mit osztunk meg, de ez nem von le sokat az értékükből.
-
MC Pite
veterán
Hja, de egy topikba akkor és addig nézek be amíg érdekel
Ott volt a levlista is; 99%a nem érdekelt, meg amúgy is olvastam már más oldalakon; meg egységsugarú userek tök alap hülyeségeket kérdeztek (smartphonepro).Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
Jó írás köszönjük.
Más kérdés hogy pár hónapja bekapcsoltam a googleplust hogy kipróbáljam; miben más -facebookom nincs- de rájöttem hogy ez engem q**a nem érdekel, így azóta sem használom. Mi a fenét lehet ezeken csinálni?
Jó, azt látom hogy pl mire; mikor belépek valamiért -üzenetem jött, keresek vkit- iwiwre, 99%babás képek és videók másznak az arcomra (alkalmazásokat és ami lehet kigyomlálom), erre marha jó - asszony még örül is neki, nekem herótom van tőle
Persze, keressek közösséget, és trécseljek (próbálkoztam télen egy googleos levlistával is) stb, de azt hiszem erre nincs indíttatásom energiám; a hiba bennem lehet[ Szerkesztve ]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tildy
nagyúr
válasz johny dragon #21 üzenetére
Mi viszont erdeklodesi kor alapjan kulfoldi, amerikai, tajvani, vagy egyeb embereket ismertunk meg, akik abszolut jofejek, jol el tudok vele dumalgatni, mikozben lehet , hogy a facebookos kozeli ismerosommel nem. Ha ugy veszed, hogy a google plus, olyan kozosseg, mint ami itt a ph-n van es topikokba tomorul, es tudod a masik, netan erdekes embert kovetni ( anelkul, hogy akar o visszakovetne teged) , az nagyon jo. Es akkor arrol nem is irtam, hogy mennyire visszakeresheto valami a facebookon, es mennyire itt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Egy dologra figyeljetek: hulye g+on ha kovettek mondjuk egy listat/tagjai vagytok , pl. en a webdev csoportban vagyok, akkor felveszi oket kontaktnak is, a telefon meg szinkronizalni akarna lefele. Nagyon gaz.
Ja es egy egy lyen csoportban szoktak lenni tobb szazan is, szoval elegge problematikus a dolog....
[ Szerkesztve ]
-
Novai
tag
A Google+-nak elsőre is fényévekkel átláthatóbb és egyszerűbb a használata, Google+-nál pillanatok alatt megtaláltam bármit amit akartam, Facebookon pedig szenvedés volt megtalálni a dolgokat, még sokadjára is. És erről nagyon sok embernek ugyanez a véleménye. Szóval elsőre és később is jóval átláthatóbb és egyszerűbb a Google+ használata. És a jól kitalált elrendezés miatt ez akkor is igaz lesz, ha még 40 új dolgot bevezetnek. Persze ha 80 éves öreg ember módjára sírunk a legapróbb változtatás miatt is, akkor nyilván minden szörnyen nehéz, de ez már azoknak a kategóriája akik nem tudnak megnyitni egy böngészőt ha az ikon 2 centivel arrébb van mint szokott. Na ez meg már nagyon komolytalan dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Amellett hogy sem ezt, sem facebookot, se semmi hasonlót nem használok, azt látom, hogy a névnél nem erőltették meg magukat. Nem igaz, hogy semmi ennél jobb nem jutott az eszükbe.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Novai
tag
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
Nem kell félni a közösségi oldalaktól. Ezek csodálatos dolgok, a látásunkat hihetetlenül megnövelik. Több ezer kilométerre lévő értékes embereket és csodákat láthatunk a segítségükkel, amiket talán sohasem tapasztalhattunk volna meg. A csapat munkát pedig nagyon megkönnyítik, ha például közösen kell létrehozni valamit.
-
TROG AIR
aktív tag
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
Különös kedvenceim az alábbiak :
" Gizi szerint vicces ,hogy Attila összefagyizta az ingét....mi a Te véleményed?..."
Istenem....Annál jobban szeretem a Ph-t - és jobban félem a szankciók szülte kellemetlenségeket ,hogy le merjem írni a véleményem...
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
SkyLine3000
addikt
Egyetértek! Lábrázást kapok az ilyen oldalaktól. Az fb függőséget is büntetni kéne. Istenem, milyen jól megvoltunk 20-30 éve ezek nélkül a szarok nélkül. Akkor még az utcán játszottunk, az utcán ismerkedtünk, meg diáktanyákon. Én úgy kerülöm az ilyen oldalakat, mint vámpír a napfényt.
-
Rimuru
veterán
válasz Namelesske #24 üzenetére
Van olyan opció, az értesítés ablak bal alsó sarkában: "Bejegyzés megtekintése"
Vigyázat, csalok!
-
Namelesske
addikt
Én majdnem elégedett vagyok a Google Plus-szal. Nekem pozitívum lenne, ha a notifikációk között lenne "ugrás az bejegyzéshez" opció. A lightboxot is ki kéne valahogy iktatni, de arra lehet valami kiegészítőt fogok bevezetni.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
TROG AIR
aktív tag
A víz lever a g+ -tól és az Efbétől' ....inkább 2 év közmunka fehéroroszországban.
430 pozitív , 0 negatív....
-
fradi81
veterán
-
johny dragon
aktív tag
Nekem ezért nem tetszik a Google+: én a Facebook-szerű social networking site-okon nem ismerkedni akarok, ismert embereket követgetni meg lájkolgatni sem szeretnék all the time. . Leginkább azokkal az emberekkel szeretnék kommunikálni, akiket amúgy is ismerek valahonnan máshonnan. (Van kb. három ismerősöm, akit kvázi FB-ről "ismerek", ebből kettőt más jelölt be véletlen a nevemben.) Sajnos G+-on nem tudtam a minimális 10 ismerőst összekapirgálni. (Ismerkedni egyébként én "konzervatív" módon, élőben szeretek.)
Xperia mini pro 4.0.4
-
HARDVERAPRÓD
Hasznos cikk volt köszi.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
törölt tag
Jó cikk. Nem a cikk írója tehet róla, hogy a G+ egy szellemváros. Sajnos egyébként szerintem is abba buktak bele, hogy első ránézésre tiszta Facebook az meg már ugye van. Minek még1-n rajta lenni.
-
fradi81
veterán
Van szerintetek értelme több ilyen oldalon rajta lenni? Mert gyakorlatilag ugyanaz mind, egy nagy üzenőfal és chat, vagy nálatok a böngészőben van 3-4 fül, mindegyiken egy-egy közösségi oldal és úgy nyomjátok párhuzamosan? Egyébként jó a cikk, nem is tudtam hogy ez egy újabb klón.
moto g72, Ninebot d28e
-
szilu84
tag
Azt el lehet érni valahogy, hogy ha felveszek valakit G+-on, akkor a gmail csevegő listámon ne jelenjen meg automatikusan, amikor ő is belép valamilyen google szolgáltatásba?
-
Benőke
őstag
THX jó átfogó írás.
Van egy dolog ami viszont nem igaz.
"nagyjából a Facebook-ra hasonlító közösségi oldal, viszont átláthatóbb és a használata is egyszerűbb"Átláthatóbb és egyszerűbb? Ezt át kéne gondolni. Mivel több a lehetőség nem hogy átláthatóbb és egyszerűbb hanem pont az ellenkezője. Ahogy bővülnek a funkciók, és a lehetőségek úgy romlik az egyszerűség és az átláthatóság. Aki folyamatosan használja annak minimális változás egy egy plusz dolog. Annak aki eddig csak Facebook -ot nézegetett egy nagy káosz lesz ameddig meg nem szokja.
Minél jobban akarják az új felhasználókat, annál több funkciót zsúfolnak majd a G+ -ba és egyre riasztóbb lesz a felhasználóknak.
Ez a körözés pedig extra macera, amellett hogy ez így valóban jobb mint az fb mindenkit egy kupacba megoldása, viszont foglalkozni kell vele ki melyik körbe tartozzon, mert egy több helyre is tartozik, aztán még sem. Szóval jó is meg nem is.
A Google fejlesztései az utóbbi időben nem jó felé haladnak... Ami jó azt túlbonyolítják annak érdekében hogy sokan használják, miközben tudják jól, hogy ha sok felhasználót akarnak akkor egyszerűség a lényeg, majd homlok egyenest nekimennek ennek.
Ilyen a Chrome, Kezdett elterjedni, aztán most meg egyre több a panasz, sok ismerősöm nyavalyog rá, és egyre többen törlik le a gépről. Picassa, Ami jó volt most eldugták, meg jól elbonyolították, meg kérdés nélkül bevarrták a G+ -ba. Mindkettőt szerettem, de most már inkább egyiket sem használom. Állandóan változtatnak csűrnek csavarnak. Egyre kevésbé próbálom ki az új dolgokat, mert kezd olyan lenni mint a magyar politika. -
Laslow
senior tag
Kimaradt, hogy integrálták bele a Google Olvasót is (RSS-olvasó). Ha használsz ilyet, jobb oldalt jelenik meg egy kis ikon a YouTube keresője alatt, amin keresztül használhatod.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Sofian
őstag
Elérheted utána is.. ezen a linken..
-
Zsolto
őstag
Klassz leírás, köszi, hogy ezeket összefoglaltad!
Én már kétszer is upgrade-eltem a Google Accomat a +-ra, de mindkétszer kifaroltam belőle, mert a Picasát is belevonja a dologba, mégpedig úgy, ahogy az nekem nem tetszik. A + aktiválása után egészen másképpen megy a Picasából történő albummegosztás, mint addig, és az sem tetszik, hogy a Picasát onnantól nem érem el külön alkalmazásként, csak a Google+-on keresztül.
Ezzel kapcsolatban reméltem, hogy találok valami mentő ötletet az írásodban, de úgy látom, a Picasával nem foglalkoztál. Tudsz valami szívderítőt mondani?
Köszi:
ZsoltoEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Totya_77
csendes tag
Grat a cikkhez! Tömören össze is foglaltad a lényeget. Hiánypótló írás.
-
Sofian
őstag
Nekem csak a Page és a Magán profilok között elhelyezkedő Csoport megoldás hiányzik... Egy olyan kör ami közös...
Jah.. és a Google+ android kliense nagyon jó... A Facebook kliens egy borzalom hozzá képest..
[ Szerkesztve ]
-
lorincmate
tag
jó lett a cikk Én is használom a google+ szerintem jobb mint a facebook de sajnos nincs rajta a legtöbb ismerősöm
F4 modul
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest