Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Hogy a példáddal éljek , én is úgy gondolom, hogy az alapoktól kell indulni, viszont én úgy gondolom, ha mona lisát akarom megfesteni nulla tudással akkor nekiállok egy pálcika embernek és ahogy fejlődök úgy finomítom, hogy jobban hasonlítson mona lisára.
Mert mint a való életben is hiába leszek profi a pöttyös labda festésben ha még soha sem festettem ember alakot és a mona lizán sem szerepel még csak gömb forma sem.Beírtam szövegesen az elgondolásom a kamatos példára, nem jött rá válasz, hogy jól gondoltam e vagy nem, de mint írtam, nem is ez a fő irány csak egy példa volt, hogy megértsétek, hogy nem a feladat meghatározással hanem az eszköz kiválasztásával van problémám, de úgy látom, hogy bambano-n kívül más nem nagyon érti mi a gond.
Ha nem tudom mire keressek a guggliban akkor nem is találom meg, tehát előbb addig kéne eljutni, hogy meghatározzam mire van szükségem a cél elérésére.
Amúgy azt is írtam, hogy c++ lenne a platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest