Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ó ilyen nekem is volt már. Péntek esti buli, szombat reggel iszonyat másnapossan vánszorgok hazafele egy kék épp nem lángoló szerelvénnyel, leszállok népligetnél. Mert ugye ott kell átszállni. Egyik oldalt kordon, rohamrendőrök, másik oldalt 100-200 zászlóba öltözött kedves Shrek. Én meg a világoszöld adidas kabátomban köztük szambázok, zúg a fejem...
Én azt nem szoktam érteni, hogy ennek a söpredéknek miért kell a belvárosban tanyáznia? Tele vannak a belvárosi turista negyedek velük, és tényleg maguk alá piszkítanak, engem az undor tölt el, nem hogy szegény turistákat Én tuti nem jönnék többször ilyen helyre, ha hungarian gulash, ha nem. A rendőrség igazán kipakolhatná őket valami félreeső helyre, akkor legalább nincsenek a szemem előtt, probléma részemről megoldva.
-
Huma
addikt
Engem érthetetlen okból betámadtak már párszor. Mai napig nem tudom miért. Mondjuk az egyik ismerősöm szerint ütnivaló fejem van.

Láttam már érdekes eseteket. Pl mikor a 4-6-os villamosnál kinn állt a peronon az ürge és üvöltözött az ablaknál ülő lányokra. Ütötte meg köpködte az üveget.

Na meg amikor valami focimeccs van és a sok primitív előember elözönli a BKV-t és törnek zúznak.
A múltkor is egy nő kiabált az utcán, hogy jönnek a mikrobák és mind meghalunk.

Egy fószer meg leült mellém és elkezdte ecsetelni hogy tudja ki vagyok. Én vagyok Hitler. És el akarta kérni a címemet hogy majd meglátogat.
Meg amikor odajött hozzám egy másik és elkezdte mesélni az életét.
Sok hasonló dolgot láttam. Ez még csak a töredéke volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- OLED TV topic
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Full csöndbe átmenni köztük,és mindenki téged néz,és mindenki azt gondolja,mit keres itt ez a hülye