Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Imi1981 #4445 üzenetére
90%-ban a boltban veszem át a megrendelt cuccokat, úgy szinte azonnal átvehető. Alzával vannak rendkívül gyors szállítási tapasztalataim, tehát ha pl. holnap de. megrendeled akkor másnap nálad lehet, persze ahhoz hozzájárul az is, hogy hol laksz, milyen időközönként szállítanak az adott területre, stb. MM szerintem nem szállít gyorsan, egyáltalán nem garancia, hogy a héten megkapod, amit most este megrendelsz, az holnap kerül a rendszerezésre és nem garancia, hogy a szállítóhoz is. Nekem szerencsén volt az utóbbi MM rendeléssel, de az sejthető volt, hogy csakis a központi raktárban van a cucc mivel egyik boltban sem lehetett átvenni, a te esetedben a boltokban is kapható, így akár az is megtörténhet, hogy a boltból a raktárba kerül majd onnan kerül hozzád.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 - alap
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest