- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittott.tv lesz / lett a megoldás.
Ha fél évre előfizetek, akkor ki lehet bírni. Egyszerűbb sokkal (nem biztos, hogy jó értelemben), mint a régi Yettel tv. Cserébe sokkal gyorsabb. Minősége sem a legjobb, de legalább működik. Még ki kell tapasztalnom, hogy milyen gyakran kér jelszót stb...
Nekem az szokott lenni, hogy ha nézni szeretném, akkor gyorsan kell (nem is értem miért, de nyilván akkor "nem fér bele", hogy megnyit, cookie elfogad, elindít, tükröz és bekapcsol az appletv + tv. Sokkal könnyebben megy a távirányítóval, ezért is ragaszkodtam a dedikált klienshez.
Nagyon nehéz volt a 32 hosszú jelszavamat beírni az appba (iPhone segítségével is), mert nem akart megjelenni sem a 2017-es sem a 2022-es modellen. Végül sikerült.
Meglássuk hosszabb távon, most kaptam az emailt, hogy lejárt a próba időszak. Ha lekapcsolják a Yettelt, akkor előfizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest