Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencurio96
tag
Remek, igazán remek Tetszenek a fordulatok benne. Amúgy milyen hosszúságúra tervezed?
„Hogyan lehet megállítani Messit? Lelőni nem lehet ugyebár, így aztán meg kell akadályozni, hogy átvegye a labdát” – morfondírozott a találkozó előtt Rio Ferdinand.
-
Weebergy
csendes tag
A rejtős stílus egész jól átjön. Tetszik, hogy könnyed és jó hangulata van.
A narrátori részeken, egyetértek szakértő kommentkollégával, néha kicsit blogos, de mire meglesz az egész alkotás és újra átnézed, már jobb lesz
Én is várom a következő részt! -
korogyi
csendes tag
Csak bele akartam olvasni, de végül végigolvastam ezt a 7 fejezetet, engem érdekelne a folytatás
[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Többekkel egyetértve egyértelműen rejtői fordulatokat vélek felfedezni, szerintem érdemes lenne folytatni.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Agyasima
őstag
Én csak egy dolgot kérek, Bog! Legyen neki rendes vége!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
zoo8800
veterán
Tudom, hogy ez nem egy bejegyzés, hanem egy regénykezdemény, ami ugye egy komolyabb valami, de én jobban élvezem az ennél is lazább hangvételő írásaidat.
Pl. 1, 2, 3.
Ezek szórakoztatóbbak, szerintem ebből a stílusból lehetne többi is a regényedben.Egyébként tetszik
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
BloodRay
veterán
Nekem is egyből Rejtő könyvei jutottak eszembe.
Szerintem eddig jó Bog. Mikor lesz elérhető az egész?
Blogbejegyzésedet olvasva magamból kiindulva lenne a könyvre kereslet.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
molnarpeter
nagyúr
Folytasd, én továbbolvasnám
-
JanFe
aktív tag
Tetszett, varom a folytatast
"There is nothing permanent except change"
-
Micuir_M
tag
Szerintem érdemes folytatnod! Poénos és fordulatos, kíváncsian várom, mit fog tenni a feleség.
Annyi kritikám van, hogy néhol kicsit túlzottan modorsnak tűnik, kicsit átmegy karikatúrába, de attól még jó!
Ill. a habtest egy szó.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m
-
mephi666
nagyúr
na, nekem is tetszik mindenféle elfogultságot nélkülözve mondom ezt... szerintem sokat ki lehet hozni a sztoriból, hogy kellően lekösse az embert... fordulatos-olvasmányos... nekem tetszik...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Móci
addikt
Nekem is tetszett, szerintem nagyon jó!
Úgyhogy csak annyit mondok: várom a teljes verziót."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
rainmen
aktív tag
Ez nagyon jó!!!!!
Rejtő 14 karátos autójában olvastam utoljára ilyen poénos és fordulatos történetet. Még, még, még!!!![ Szerkesztve ]
-
szablya
aktív tag
válasz gamek!ller #5 üzenetére
"- Arra egyből rájöttem, hogy egy tetű – jegyezte meg az öltönyös – aki barackvirág színű felsőkben andalgó, ártatlan lányokra támad, elég jó eséllyel sorolható az említett bogarak közé."
Csak erre céloztam
még mindig nem olvastam végig, csak fikázok, szégyellem magam
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
Crystalheart
őstag
válasz gamek!ller #5 üzenetére
A "tetű Tetű" szóforduat viszont nem túl poénos, szerintem, legalábbis utcai beszédben elmegy, de leírva, narrátori részben...
-
Crystalheart
őstag
Huh, ez hosszú, nem garantálom, hogy pár napon belül elolvasom és véleményezem is, mert az kis jegyzetelős meló. Mondjuk azt most látom, hogy a stílusából adódóan sokkal szabadabban mozoghatsz, mint mondjuk szépirodalomban, de akadnak még benne blogos megfogalmazások, amiket jobb lenne lecserélni. Majd később többet.
-
koxos:8]
senior tag
Grat.
Jöhet a folytatás. -
szablya
aktív tag
1. megjegyzés: a tetű nem bogár, inkább írd azt, hogy élősködő.
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
gamek!ller
őstag
Okéoké.. Mikor jön a folytatás? Zsír volt, de elég a szóból, jöhet a következő.. Na?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest