Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Felépítették a karaktereket, emberiek voltak, hiteles párbeszédekkel, motivációval egy különleges helyzetben. Megteremtették a feszültséget, volt kiért aggódni. A két melós fazonban több emberség volt mint a Covenant egész klisés legénységében.
Plusz nem hűbelelbalázs módjára mentek a bolygóra, fejjel a falnak. Leszámítva a tojásturkáló faszit.
-
Spet
addikt
Walking Dead: Képregény után kb. mese habbal, 2. évad után kukáztam az egészet.
Fear the Walking Dead: Előzőhöz képest felüdülés. Karaktereknek 3. évadra kiépül a jelleme (szerencsére)
Alien: Trailer alapján várós volt, szerencse, hogy nem moziban nézem meg. 50(!) perc után történik az első esemény, hagyjuk már...
-
Redneck
nagyúr
Most hogy végigpörgettük az évadot, némiképp változott a véleményem, de csak kicsit!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Hieronymus #9 üzenetére
Nem vettem volna rá mérget, de volt egy sanda gyanúm rá hogy Miguel (nekem már sosem lesz Daniel) még felbukkan.
-
Hieronymus
veterán
"Daniel Salazar:
Kár érte, volt benne potenciál, de egyik pillanatról a másikra lejárt a szerződése."Nem járt le, csak külön utakra keveredik. Egy későbbi évad, jelentős részében az ő története látható.
A többi szereplő is visszatér időnként, amíg életben vannak. (Néha még utána is.)
-
Redneck
nagyúr
Nekem a Life már a meteorit elkapásánál sok volt. Aztán a zs kategóriás karantén és az idióta tudósok el is intézték a filmet. A lény ötlettelen volt, nem sikerült jól az alkotói branstorming. Egyedüli pozitívum a film vége de azt is lehetett sejteni.
lezso6:
A Dawn of the Dead nekem tetszett anno, és a WD eleje is bejött.Egy ideje tényleg Barátok közt szindróma.
-
kmisi99
addikt
A walking dead-ről már régen hoztam egy olyan kijelentést amit azóta sok ismerősöm használ, hogy a Walking Dead egy zombis barátok közt. Kb két simlis ügylet közt Berényi Miklós lelő egy zombit. Persze nem mondom, hogy olyan rossz, sőt az első két évad nagyon is tetszik.
-
A Walking dead valóban változik folyamatosan, az első néhány évad az szerintem nagyon jó, viszont az utolsó pár az már tucat-sorozat lett. Bár legalább történnek dolgok, nem unalmas.
A Fear the Walking Dead szerintem időpazarlás, csak az első évadot néztem meg, azt is elég szenvedősen. Nagyon B kategória, klisétömeg, csak egy rókabőr.
Az Alien Covenant egy rettenetesen középszerű, kiszámítható film lett, ebben egyetértek. A Prometeusnál is rosszabb. A Life viszont szerintem egy egész érdekes sci-fi lett.
-
Cgi tigris, nem oroszlán. Mondjuk nem rossz a király. A fear the wd új évada egész jó volt. Az első, második abszolút nem tetszett. Reméltem, hogy az összes hülyét megeszik a zombik, nem volt köztük egy szerethető karakter. Sajnos Medison még megvan.
Mozifilmek... Hát egyre rosszabbak. A valeriannal majdnem kijöttünk. Kis nyikhaj semmire való srác a "főhős". Ami mostanában még jó volt: Arthur király. A setet torony is unalmas lett.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Barátnőmmel évek óta nézzük a Walking Dead vígjátéksorozatot. Na jó ez így nem teljesen fedi a valóságot, az elején még...
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest