- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Nekem Iphone összehasonlítási alapom csak a 4 van de az nem mai darab. Azon is jelentkezett 2 barátomnál a "nem tudom felvenni a telefont" szindróma. Egyébként korrekt darabok jó kijelzővel és nagyon jól összerakva de olyan szinten túlárazva hogy jajj. A cég imidzse és a köré kialakult vásárlói kör sem a kedvencem, nem is beszélve a könyvelésükről. Offshore pénzmosoda ami sajnos rányomja a bélyegét a termékekre!
A pár éve megjelent Windows Phoneokat nem igazán követtem, nem érdekelt a téma, de ezen még az életben nem kellett kilőni appot, nem is tudom hogy lehet e. A hosszan vissza gombra be lehet zárni mondjuk ablakokat, de azt is csak azért szoktam hogy ne kelljen sokat lapozni!
-
Redneck
nagyúr
Szerintem is. Egy idióta kollégám aki anno WP7 verziójával befürdött egyből fikázta hogy Nokia. Neki anno az volt a baja hogy nem tudott bluetooth-on fájlt küldeni. Azon a telefonon csak kihangosítóra volt jó a BT. Mondtam neki hogy majd ha a kollégák nem sírnak állandóan a lefagyó, lelassuló, bugos, elromló Androidos telefonok miatt akkor tárgyalunk. Azóta nem fikázta.
A másik is vicces volt. Győzködött hogy "de hát az Android milyen jó, csak moddolt kell mert a gyári szar". Sony Z2 van neki és mikor mutogatta hogy milyen gyors, a telefon szépen lefagyott majd újra is indult.
Harmadik kolléganőm szalad hozzám hogy mit csináljak valamit a Note3-mal, csörög de full fekete a képernyő, semmire nem reagál és nem tudja felvenni. Nem sikerült semmit tennem, a telefon nem reagált percekig.
Másik kolegina 2 hetes ZTE vagy Huawei drága csodája egyszerűen össze-vissza keverte a neveket és a hozzájuk tartozó számokat, néhány név alatt 15 telefonszám szerepelt.
Kipróbáltam az Androidot és lehetne baromi jó, csak egyik telefonra sincs megírva rendesen. Állítólag Nexust kell venni. Hát hajrá... Én eladtam a 4.2-es tabletem (ami csak azért működött aránylag jól, mert tudtam milyen bugokra kell figyelni, és bezárogatni a programokat) de meguntam. Használni akarom anélkül hogy értenem kéne hozzá!
Ez a telefon és a WP elhozta ezt nekem, azóta nyugodtan alszok, és tudom hogyha hívnak akkor fel tudom venni a telefont, függetlenül attól milyen alkalmazás fut. Egyedül a Steam kliens hiányzik!
Szerk:
Egyébként barátnőm is vett egyet, csak neki szürke van, az nem csúszik!Nagyon szereti, ő is androidról váltott és rohadtul nem sírja vissza. Sajnos a céges telefonja egy Androidos Samsung, és néha nem tudja felvenni vagy a telefon felveszi magát csak ő nem hall engem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53