Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Soha nem fogok telefonhoz tokot venni szerintem Nem az igénytelenség miatt, félre ne érts. Vigyázok rá, mint a szemem fényére. Meg is látszik. Makulátlan a masina. Az előzőt(sima Dézi) használtan vettem, szintén makulátlan volt. Egyetlen apró hajszálkarc volt rajta, pont annyi, mint most ezen, pedig a gazdája ahogy megvette bezsacskózta, ráadásul nem valami gagyi, olcsó tokba. Én már így maradok Szerintem lehet rájuk vigyázni tok/fólia nélkül is, legalábbis nekem sikerült eddig.
Recon:
Elég fura elképzelni, hogy egy méteres magasságból ráejtett vasgolyótól nem lesz baja, 2 porszem meg összekarcolja, hülye egy dolog
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Pofás darab, használd egészséggel Annyit tennék hozzá, hogy elvileg az én masinám kijelzője is Gorilla, mégis sikerült egy apró és halvány karcot csinálnom rá. Nem tudom hogyan, és miképp került rá, úgyhogy csak hüledeztem, hogy mi a fene, hisz ehhez legjobb tudomásom szerint is szög kellett volna...
Szóval csak óvatosan Persze azért ne paranoiás módon, én attól falnak megyek, hisz ez csak egy telefon... Aki zacskózza, és 86 fóliát ragaszt rá, azzal már elnézést, de valami nincs rendben
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
eddie17
addikt
Na most már én is birtokolok egyet. Most hoztam el a tréből, készülékváltással.
Csak bekapcsoltam, de az X8 után az a kijelző, ahh. -
8nemesis8
veterán
Picit valóban rövidre sikeredett, de azért jó kis írás.
Egyébként lefelé gyorsabban is tud tölteni, ha jól tudom: 7,2 Mbps -
törölt tag
Egy kis korrekció: ha a menüben megnyomod az opciók gombot (vagy mittomén hogy hívják, az alsó érintőgombok közül a balszélső) akkor átállíthatod a menüt úgy hogy oldalra kelljen lapozni, vagy listázza az alkalmazásokat.
Amúgy kicsit bővebben is írhattál volna a telefonról, kicsit összecsapottnak tűnik, de annak örülök hogy valaki egyáltalán vette a fárdtságot hogy írjon erről a remek mobilról
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Nagyon szép és igaz összegzést írtál róla. Gratulálok ! Akit a gps-érdekel hibátlanul működik a 3-betűs navival. Teljesen pontos megbízható és hamar talál jelet.
kengyel
-
tothricsi37
csendes tag
Sziasztok.Nemrég vettem egy Lg P970-es telefont a T-mobilnál,és szeretném függetleníteni ha lehet akkor ingyen.Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.Üdv.ricsi.
-
eddie17
addikt
Októberre ígérik erre is és a 3D-re is a 2.3.3 frissítést. Reméljük be is tartják!
-
darál0w
Jómunkásember
remélem nem fogod megbánni.
ha nem lesz mögötte nagy a "public support", akkor ugy jár, mint a többi. nem tudom az LG miért szarja le a frissítéseket...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
eddie17
addikt
Benne van a lehetséges listában, jövőhéten váltok telefont.
Köszönöm a bejegyzést!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz