- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
feladó: Johanna Tuuk <Reiner.Kristen@t-online.de>
válaszcím: "jilles@wanadoo.fr" <jilles@wanadoo.fr>
címzett: "johnnatuuk@msn.com" <johnnatuuk@msn.com>
dátum: 2018. február 14. 8:38 tárgy: Isten áldjon. küldő: t-online.deIsten áldjon
Én vagyok Mrs.Johanna Tuuk, özvegy vagyok hosszú ideig tartó rákban. Az állapotom minden jelzője valóban romlik, és teljesen nyilvánvaló, hogy két hónapot nem fogok élni orvosaim szerint, és minden jelzésben az orvosi elemzést illetően. Ez azért van, mert a rák nagyon rossz stádiumba került, hogy nincs remény.
A kései férjem autóbalesetben halt meg, házasságunk idején nem tudtunk gyermeket produkálni. Az édesapám nagyon gazdag volt, és halála után örököltem minden üzletét és gazdagságát. Az orvosok azt tanácsolták nekem, hogy nem élhetek több mint két hónapig, ezért most úgy döntöttem, hogy megosztom e gazdagság egy részét, hogy hozzájáruljak a kevésbé kiváltságos Európában, Amerikában, Afrikában és Ázsiában kialakult fejlődéshez, különösen a probléma megoldásához a kevésbé privilegizált és az árvaház otthona.
Az interneten végzett keresésem után választottam, négy hétig imádkoztam és böjtöltem rajta, hajlandó vagyok kilenc millió ötszázezer eurót adományozni a kevésbé kiváltságosnak. Kérem, vegye figyelembe, hogy ez az alap bankban fekszik és az én utasításom alapján benyújtja a pénz nevében történő átutalását.
Végül is őszintén imádkozom, hogy ezt az összeget átruházzák, még akkor is, ha késő vagyok, mert meg kell tudnom, hogy Krisztus nélkül a vagyon megszerzése hiábavaló, és Istennek ígéretet tettem, hogy az alap lesz használja a kevésbé kiváltságos segítséget. Vegye figyelembe, hogy lefordítottam ezt a levelet, hogy megértsem, angolul írhatsz visszaVárom a sürgős választ.
Isten áldjon.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
ejcsuka777 #107 üzenetére
Szia!
Nálam is a fiának akart venni fényképezőtDe én is csak azt tudom mondani, amit Vakegérke : Ha van kedved, időd játssz vele
-
Vakegérke
félisten
válasz
ejcsuka777 #107 üzenetére
Ha szeretsz játszani, akkor játssz vele. Hitegesd, ámítsd, tégy fel buta kérdéseket, ilyesmi.
Játszani jó. Már csak az a kérdés, hogy kedved, időd van-e hozzá. -
ejcsuka777
újonc
Na most megint írt egy: willxx edward néven és szlovák google fordítással próbálkozott a szerencsétlen hülyéje... de most nem a barátja fiának, hanem a saját fiának akarná küldetni Nigériába- egy a multkorihoz közeli címre- a mobilt... de én már nem is válaszolok neki mert értetlen mint a cipőtalp
hiába magyarázom, hogy külföldre nem küldök semmit
-
Tomate
veterán
Király vagy!!
-
gooool
őstag
Tőlem pár napja házat akart venni valami kanadai, afrikai illető. Az mekkora már...
-
Reaper04
aktív tag
válasz
ejcsuka777 #93 üzenetére
Szia!
Akkor Téged is az, aki Švejk-et kereste fel.
Én már máshol olvastam hogy paypal-os dologgal ne is próbálkozzunk, mert úgy sem fogadják el, minden képpen utalni akarnak.Amúgy nagyon szívesen
örülök, hogy jó kedvre deríthettelek.
westcoastog: Ez valami új fajta dolog lehet
Fogadok, hogy valami w@rez cucc, amit letöltött valahonnan, kiírta egy dvd-re és azt akarja elpasszolni
-
westcoastog
veterán
Én csak egy ilyet kaptam jó pár napja.
darcie.ledoux01@gmail.com <marinmacayan5aix@gmail.com>
Hello
It has come to my attention that you might have an interest in purchasing the operating system Windows 7 Ultimate version.
I am selling Windows 7 Ultimate SP1 Final DVD --- the FULL Ultimate version.
This is not the retail version from the store shelf, but it is the one that Microsoft gives out at. IT Professional Conference Meetings to Engineers and Sales Professionals who are invited to come to these meetings
Since it does not have the "Activation" policy files attached to the disk,it was not sold to the public,instead it is used to promote their software which is a regular practice with Microsoft Corp.
Although this is a copied DVD and not an "official Microsoft disk" it works exactly the same,and has even more benefits since it has no activation files, it can be installed unlimited times on as many computers as you like which is a big plus!
This Windows 7 version can be updated at any time via windows update(just the same as any retail version though, so that is no problem either.This is Windows 7 DVD. It is the full version, and as such it can be used to upgrade from an existing operating system and can be used to perform a "clean" installation on a blank hard drive.
Windows 7, the next generation OS from Microsoft is now RTM. This DVD is bootable .
I'd be willing to sell it to you for a very low price of $40.-plus a small shipping & handling fee. If you include OFFICE 2013 PRO with it, I will include free shipping for a total of $50.- us dollars.You simply cannot beat this offer. -
ejcsuka777
újonc
Engem SmithLeo71 kukac gémél pont kom címröl akart bepalizni, a számlaszámom nem adtam meg neki, meg semmit, csak küldtem egy money requestet PayPal-ről... most várom, hogy mi lesz a reakció... De benned emberére akadt a kis butus tolvaj... De szerintem ő maga van Nájdzsériában és azért gyűjti oda azt a sok drága cuccot, amit szépen elad, mert ő ingyén kapta- börszdéj prezönt-nek...hát én ehhez már nem tudok mit szólni ...Ezer hála és kösznet neke ezért a cikkért, olyan jót nevettem végig rajta, majd bepisiltem
és nem utolsó sorban, nem váltam meg drága mobilomtól, még dupla ár ígéretért sem
Thenkjúúú Reaper04
-
Reaper04
aktív tag
Nincs mit
Nyugodtan beszélgess veleÉn is megvártam míg teljesen a téma végére érünk, kiadta magát egy helyi nagyobb banknak... ügyet intézett, e-mail küldött a bank nevében ... hamisított stb. Ugyan már
+ kifelejtettem, hogy csak beírod hogy nigériai csalás kijön jó néhány példa ezzel a kapcsolatban. Angliából ír de Nigériába kellene küldeni ajándékba.
-
Reaper04
aktív tag
semmi nem történhet, ez csak egy kis utolsó ficánkolás a részéről.
Írd át írottra, vagy kiejtés szerintire a nevét meg a többit, vagy ilyesmiÚgy 100% hogy védve vagy.
Átírtam az enyém, nézd meg. Jó ez így is. Mindenki érti a lényegét, de ha ő rákeres nem fogja megtalálni.
Amúgy keress simán rá a gógléban a címre, ki fog hozni más és más példát a Tidre.
(Legalábbis az én címemnél kihoz több találatot a turpissággal kapcsolatban) -
Reaper04
aktív tag
Elolvastam.
Szerintem ne foglalkozz vele, csak próbál megfélemlíteni.... szerintem.Olvass utána a googleban ezeknek ... milyen érdekes... Te pont egy kivétel lettél volna?
...
Nem kell aggódni.2; Smith Leo ... Ez nálunk a Kovács vezetéknév... kismillió van belőle... bárkire gondolhattál volna
3; Angliában nem úgy írják a neveket mit idehaza, hanem fordítvaElőször a keresztnév utána a vezetéknév
szerk:
Érdekességképp a nigériai cím egyezik azzal ami nálam szerepel kint a blogban? Vagy ha nem is stimmel a név, de az utca és hsz.? -
Švejk
őstag
Olvasd el a blogomban lévő bővített verziót. A második emberke visszaírt. Visszaírt, hogy jelentett a hatóságoknak, mert közzétettem egy ilyen bejegyzést, és hogy őt én fenyegetem. És hogy ebben higgyek neki, hogy valóban jelentett. Egy olyan személy, amire a Google nem hoz ki semmit. De akkor is kicsit most aggódom. Vegyem le a bejegyzésemet a Logoutomból?
-
Švejk
őstag
Na, nekem is van gyanús ügyem. Hirdetek egy tabletet, ír egy angol??? srác:
Did you still have this item available for sell? Is it new or used? Kindly get back to me with the condition of the item and your final price...
Válaszoltam neki, imígyen:
Hi,
Thanks for your letter.
Yes, the tablet is still available. I used it for 2 weeks, but it's contdition is new: no scratches, and dents, just some in the screen protector, but the tablet's screen is perfect.
It's final price is 44.000 Forints + PP (in the actual exchange rate is about 155 EUR)Best wishes,
ÉnEkkor még nem sejtettem
(hogy a Horthy rendőrség fizetett ügynöke és rendőrspiclihogy csaló lenne, abszolút szimpatikus volt. Akkor vissza is írt:)
Am Grateful for your urgent respond, Am Smith Leo From United Kingdom
and am okay with the cost of the Item which is 44,000 ft but as a
matter of fact I am buying this items for my friend son who is
currently studying in Africa as a gift and I have check with the
shipping cost via Ems Post to Africa and it is 22,000 ft to Africa
from your post office. So let say everything will be 66,000 ft Kindly
send me your bank details like this:full name:
bank name;
bank account number;
mobile number;
countrySo that i can transfer the fund to your account immediately. Am
waiting for your Urgent Respond.Regards
Smith L
Utána is néztem...hol a francban 22.000 a posta Afrikába? A Posta honlapján teljesen eltérőek az árak, és ráadásul átlagosan 10.000-el olcsóbbak az afrikai országokba. Sejtettem valamit, de végül is baj nem lehet belőle ha pénz van a számlámon...
Thanks for Your reply!
As I can saw in the Hungarian Post's website, the cost of the EMS Post is different, moreover, there are countries where I can not ship via EMS, like Jemen, for example: http://www.posta.hu/static/internet/download/jemen.pdf
In this site I can not find the cost of the EMS post.
So, where I should ship the tablet? I can not find any information in the EMS's websiteBest wishes,
ÉnNa, azóta nem válaszolt, remélem nem is teszi. Baromi hálás vagyok, mert HuMarc kolléga linkelte ezt a cikket. Minden passzol. Az ajándék Afrikába, a külföldi aki ajándékozni akar, az irreális összeg. Semmi kétség, csaló.
Megadom az e-mail címét, ha tőle kaptok mailt, NE bízzatok benne: smithleo71@gmail.com
UPDATE:
Visszaírt a csávó!Here is the address where the package will be send to:
Full Name:*******
Full Address:******** (mégis csak a személyiségi jogok...)
City: Ibadan
State: Oyo
Zip code: 23402
Country: NigeriaKindly check and get back to me with the exact amount that will be
transfer into your account and your full bank details so that i can
transfer the money into your account..Na jó...hagyjuk
-
Reaper04
aktív tag
1000 köszi mindenkinek
Ha lesz még ilyen, akkor jelentkezem. De ha nálatok fordulna elő ilyen lelkes vásárló, akkor ti se fojtsátok magatokba
-
Sajnálom. Jó volt!
-
Reaper04
aktív tag
befejeztük a beszélgetést.
Sajnos észrevette hogy fake amit küldtem... -
-
Reaper04
aktív tag
Közben vissza írt
Amúgy a futárcéges szállítás szerintem marha drága, főleg külföldre.
Ha azt nézem belföldre pár ezer ft ... akkor ki ? Nigériába -
-
-
Ygg
senior tag
745?
S az ajánlott?
Annak legalább van valami nyoma, hogy hol akadt el, ha nem érkezne meg.
A 100 grammba belefér egy szép kép a kameráról.
Mit lesne a fószer
Még így is jól járna, mert legalább a képre élvezhetne.
(Mai vicc:
- Gazsi, miért a cintányérra hokizol?
- Mert nem akartam nagydobra verni! ) -
r4z
nagyúr
Nem tudom (szerk: 1790 talán), sima postával nem vészes szerintem, de értéknek meg rá kéne írni a 130.000 Forintot, hadd fizesse a vámot
-
Reaper04
aktív tag
rendőrség nevében írni neki egy levelet, hogy felveszik az ottani kollégákkal a kapcsolatot és elkapják....
mármint a Nigériai kollégákkal....
Szerintetek?
RazorGTR1: Szerinted mennyi az 500 ft-os kamerának a szállítási költsége?
jajj Istenem .... rákerestem hogy mennyi a szállítás google ban:
Erről beszéltem ... valaki bedőől neki
De hoogy?
-
Armahun
addikt
Azért valami vicceset el kellene küldeni neki, hogy érezze a törődést.
-
Reaper04
aktív tag
Nem hallottál még róla?
Gondoltam rá, de szerintem az egy a "futárcég" által adott feladóvevényen ilyen %-os érték nem szokott szerepelni
Figyelek a részletekre. Hivatalosnak kell lennie
amúgy:
Vissza írt! Elküldtem neki a küldemény azonosítót, és hogy már csak meg kell érkeznie a pénznekYgg, tresh, RazorGTR1 +mindenki:
-
r4z
nagyúr
Zsíííííír a cikk
-
tresh
veterán
Csak így tovább Uram
Köszi jót mosolyogtam a madárkán de hátha tanulságos lesz pár embernek
-
Ygg
senior tag
-
Reaper04
aktív tag
Fene, nem válaszol
Lehet sokallta az emelést?
Megvárom a holnapot, ha addig nem ír, akkor vissza teszem az árat az eredetire7:
kreatív?
-
Iomega
addikt
válasz
Vakegérke #42 üzenetére
Szia!
Ha szeretsz viccelődni, akkor ajánlom ezt a topikot.
Ott nagyon megy a bohóckodás, van, hogy betegesen. Nincs telefonhoz kötve, még mielőtt. -
Vakegérke
félisten
Szerk: A "shipping to" még mindig "sender". Nem vagyok nagy angolos...
-
-
-
Ez jó.... Várom a további fejleményeket.
-
géppuska
csendes tag
Írd meg neki, hogy hirtelen felmentek az árak, mert szükség állapotot hirdettek
Visszajöttek az oroszok
Utaljon még 20 ezret -
zoo8800
veterán
Király Sanyi
Üvegtigris Bank -
Reaper04
aktív tag
válasz
varga.tamas #27 üzenetére
ment a frissítés
-
Mr X
veterán
Engem csak egy dolog érdekelne. Miért írtad a csaló email-címét spambot-védett formában a bejegyzésben?
-
mephi666
nagyúr
valaki kezdjen már el egyszer kamuzni egy olyat, hogy épp valami nigériai cserediákkal megismerkedett, aki 2héten belül visszatér hazájába és véletlenül pont el tudná vinni a fényképezőt/akármit
...nem kellene attól tartani, hogy postán összetörik/lenyúlják/elkeverik...
vagy ha engem találnak meg ilyen kihagyhatatlan biznisszel, megjátszom én
-
Hintalow
senior tag
A banki adatok csak azért kellenek nekik, hogy gyártsanak egy kamu banki/paypal igazolást, hogy ők elindították a pénzt, és a közvetítő bank csak arra vár, hogy feladjuk a cuccot, és már küldik is
-
fagylalt
senior tag
UP! Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Kár, hogy engem nem keresnek meg ilyen fajankók.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Szten Márs #14 üzenetére
Semmit nem adtam meg neki. Csak kéri egyenlőre
Tök higgadtan fogadta minden esetre a 70 forintos áremelkedést.
Csak küldjem már a banki adataimat7: Ez jó, tetszene nekem is
-
Szten Márs
nagyúr
Csak kíváncsiságból IBAN-t adtál meg neki, Swift kódostól, vagy csak a simán a bankszámlaszámodat?
-
Reaper04
aktív tag
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
ez kicsit beteg
-
varga.tamas
tag
válasz
Dr. Romano #11 üzenetére
én a "feleségemet" igy szereztem
Először angolul irtam neki, de csak erőltette a google translatet, ezért átváltottam "ősmagyarra" hogy a translate könnyebben boldoguljon Nigériában. Nekem Te tetszeni nagyon.
-
Dr. Romano
veterán
...mondta a tini és elkezdett játszani
Egyébkén hány ilyen e-mailt kaptam már idáig, már az a fura ha nem jön. Eddig még eszembe nem jutott rájuk válaszolni.
-
Reaper04
aktív tag
megint vissza írt. Kanadadából való
AtHoS: Pici játék nem árthat meg senkinek
-
Gergosz2
veterán
volt amikor valmai lottóval, vagy valami hasonló pénznyereménnyel zargattek.
Bár ezeket az emaleket gmail rögtön poambe teszi nekem.
és egy kép:
-
Vakegérke
félisten
Már játszani sem lehet?
Én is kaptam ilyen emilt, nem hagytam válasz nélkül. Amennyire tud magyarul a feladó, annyira én is tudok angolul, jól elvoltunk. A lényeg az, hogy hitegettem, mely szerint feladtam a cuccot, a bankszámlaszámomat is megadtam, csak éppen a virtuálisat.
Jött az emil, ment a válasz. Nekem tetszett, neki nem, így "könnyes mosollyal" vettem tudomásul, hogy feladta. -
AtHoS
nagyúr
Ilyenekre van időtök? Nálam: külföldi e-mail, ismeretlen címről, nevenincs valaki? -> törlés
Ha másodjára is érkezik tőle levél, mehet spam szűrőbe.Utóbbi 2 hétben automata törlési szűrőt is bevezettem, mert néhány címről napi szinten 4-5 levél is érkezett, amivel fárasztottak volna, de hát nem érdekel, ez van..
-
Reaper04
aktív tag
Elképesztő milyen módszereket találnak ki
Amúgy folytatódik a történet ... -
Rypejakten
addikt
Az expresszre/apródra felrakott ps2-m után én is kaptam ilyet, ugyanúgy Nigéria, Oyo State, csak a név volt más.
-
válasz
varga.tamas #1 üzenetére
Remélem adtak neki ököllel!
-
varga.tamas
tag
Az jó, én épp a héten örököltem 6 m$-t, amit 5% kezelési költségért át is utal nekem a Bank of Uganda. Azonnal küldtem az összeget.
De volt már nigériai barátnőm is, aki feleségül akart jönni hozzám. Levelezgettünk egy darabig, aztán lekoptattam
Még képet is kaptam róla... Aztán meg jött, hogy küldjek 5k $-t mert nagyon éhes és verik a menekülttáborban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Sajnos, ahogy a címben is olvashatjátok még mindig próbálkoznak Hazánkban a csalók.Pár napja felkeresett...
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Milyen notebookot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Gaming PC I7-7700k, 4x8GB RAM MSI Z270A-PRO ALAPLAP
- MacBook Pro 16" 2021 / M1 Pro / 16GB / 512GB / Space Grey (117)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest