Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
[link] Német fórum.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
aprokaroka87 #923 üzenetére
Hát akkor nem tudom.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
aprokaroka87 #920 üzenetére
Nekem is RMX3393.A német fórumon is RMX3393 van.Lehet ahhoz van köze amit Orgi kolléga írt, én például egy sokak által nem megfelelő helyről vettem(B-Tel).Legközelebb jobban figyelek.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
f.i.s.h. #919 üzenetére
Kipróbáltam, semmi változás, azóta többször hard resetet csináltam és kipróbáltam különböző régiókra rakni a beüzemeléstől kezdve, nem értek én ezekhez hogy hozhat e ez érdemi változást, de kipróbáltam, kezdtem mindjárt a német régióval , mivel német fórumon láttam hogy kapják minden 2. hónapban a frissítést, 3x volt augusztus óta, októberben, decemberben és februárban idén...nem jártam sikerrel így sem, találtam egy orosz fórumot is ahol megvannak a frissítések de onnan én nem mernék felrakni semmit
, amúgy ahogy keresgéltem olvasgattam, panaszkodnak hogy rosszabb lett a kamera és az üzemidő az új frissítésekkel.
-
Dévacsen
senior tag
Decemberben, és most Februárban is jött security update, előbb néztem egy youtube videót a Februári ról, ha más országok felhasználói megkapták ezeket, nem tudom hogy hozzánk miért nem értek el, legalábbis nálam 7 hónapja nincs biztonsági frissítés.Banki ügyeket is intézek róla, egészségesebb lenne ha jönnének, vagy kukázom,pedig meg vagyok vele elégedve, de többet a cégtől nem veszek terméket.
-
Dévacsen
senior tag
Szia ez a hang vezérelt írás nálam működik, nem tudtam róla hogy van benne ilyen, idősebb ember vagyok már nem vagyok egy telefon mágus, de ahogy itt beraktad és tegnap pont szükség volt rá, nagyon jól működik..de..én Telegram on használom..aktív is a kis ikonja, én nem állítgattam semmit a telón, annyira nem érdekel,tehát alapból aktív nem én bűvészkedtem vele, januári update van rajta nálam.Neked ez nem nagy segítség mert nem Telegram ot használsz, de legalább tudjuk hogy működik valamivel ezek szerint.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
aprokaroka87 #613 üzenetére
Szia, nálam sem jött még meg a C.14.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G, gyors hardver és topkamera – GT sorozatának állít konkurenciát az ár/érték bajnok.
- Politika
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Bundle topik
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest