- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmar
csendes tag
válasz
Aladdin #8245 üzenetére
Trükkös a dolog, egy korábbi hsz-ben írtam a körülbelüli mentét, de így néz ki konkrétan:
-Lenullázod a TT-t a Race megnyomásával (visszatölti a kék csíkokat)
-Kilépsz a játékból
-Visszalépsz, és visszamész a lenullázott TT-hez- és már 97-98% a széria!
-Teljesítsd a TT-t
-Profit!A következő javaslataim vannak ha érdekel:
-Kezdd hátulról, mert a későbbi szériákban 3 goldot ad a 100% elérésért
-ha 75% felett vagy, de nem 85 felett a szériában, nézd meg, be tudsz e menni 75 alá (ehhez sok kilépés belépés kell (ahány TT van pontosabban) de TT-nként 2-3 goldot nem ér meg végülis?
-ha kevés belépést/ betöltést akarsz csinálni, nulláz ki egy egy TT-t a szériákban amiket éppen csinálsz ebből a szemszögből, lépj ki, nyomd végig a kinullázott TT-ket, és miután vissszaállt 100%-ra nullázd ki a következőt az adott szériában, válts szériát, ezt ismételd amíg újra 100% minden
-kezdd előlrőlEz igazából számomra újra izgalmassá tette a játékot, napi 10-15 TT-t eddig mindig csináltam, és még csak egy fő karrier csoporton értem végig, szóval van még gold meg TT. (egyes becslések 500-700 gold közé teszik az így elérhető arany számát)
-Fontos : egyszerre csak egy TT-t fuss meg egy szériában (egy ,,munkamenet"-ben, ha lenullázol egy TT-t, azt csak kilépés után játszd le! (ne bukd el a 3 goldot)
-Remélem érthető voltam, szívesen segítek ha valami kérdés felmerült
-Ez a cél:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest