Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szmar

csendes tag

válasz Aladdin #8245 üzenetére

Trükkös a dolog, egy korábbi hsz-ben írtam a körülbelüli mentét, de így néz ki konkrétan:

-Lenullázod a TT-t a Race megnyomásával (visszatölti a kék csíkokat)
    -Kilépsz a játékból
    -Visszalépsz, és visszamész a lenullázott TT-hez- és már 97-98% a széria!
    -Teljesítsd a TT-t
    -Profit!

A következő javaslataim vannak ha érdekel:

-Kezdd hátulról, mert a későbbi szériákban 3 goldot ad a 100% elérésért
    -ha 75% felett vagy, de nem 85 felett a szériában, nézd meg, be tudsz e menni 75 alá (ehhez sok kilépés belépés kell (ahány TT van pontosabban) de TT-nként 2-3 goldot nem ér meg végülis?
    -ha kevés belépést/ betöltést akarsz csinálni, nulláz ki egy egy TT-t a szériákban amiket éppen csinálsz ebből a szemszögből, lépj ki, nyomd végig a kinullázott TT-ket, és miután vissszaállt 100%-ra nullázd ki a következőt az adott szériában, válts szériát, ezt ismételd amíg újra 100% minden
    -kezdd előlről

Ez igazából számomra újra izgalmassá tette a játékot, napi 10-15 TT-t eddig mindig csináltam, és még csak egy fő karrier csoporton értem végig, szóval van még gold meg TT. (egyes becslések 500-700 gold közé teszik az így elérhető arany számát)

-Fontos : egyszerre csak egy TT-t fuss meg egy szériában (egy ,,munkamenet"-ben, ha lenullázol egy TT-t, azt csak kilépés után játszd le! (ne bukd el a 3 goldot)

-Remélem érthető voltam, szívesen segítek ha valami kérdés felmerült

-Ez a cél:

• rumos14

nagyúr

válasz Aladdin #8245 üzenetére

sztem itt szó sincs újabb 1-2 gold-ról és maradt 100%-on a teljesítés. csak simán lenullázták az eredményeket.

ja szombaton vettem észre, hogy kaptam tök ingyen +1 drive pontot, így most 3 van

Új hozzászólás Aktív témák