Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Jack Hunter: Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Kamera rángatás akciójeleneteknél 12-es besorolás miatt van,nem lehet tovább mutatni a jelenetet,ilyenkor csinálják a rángatást meg az ész nélküli Kamera váltást/vágást(Végtelen háború 16-os,Végjáték 12-es
).Nem csak te vagy rá allergiás, nyugalom.
Jurassic World 1-2-nél kiválóan kezelték,kerülték az akció jeleneteket,ami van az is félig meddig a háttérbe megy amíg hőseink menekülnek.Vannak olyan cselekményű filmek ahhol ez a ,,trükközés" csata jelenetek volumene miatt nem működik, mégis pusholják alacsony besorolást.Lásd Star Wars,frakciók háboruznak egymással,háborús drámát erőszakolnak kalandfilmé és csodálkoznak hogy nem jön be a nézőknek.Nem részletezem tovább,anno külön blogbejegyzést szántam rá.
Miért csinálják ezt a kiadók,itt a válasz.
Röviden leszűkíti a nézőközönséget,ami értelemszerűen kevesebb eladott mozi jegyet és játék figurát jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hol is kezdjem? Nekem nagy csalódás volt a film, nem hittem, hogy a végtelen háborút alul lehet múlni, de ennek a...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xr 64GB, Akku: 93%, Megímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X CM MasterBox MB500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest