Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
koszi mindenkinek, orulok hogy adtam otleteket
buherton:
en egyaltalan nem erzem lassunak, bar valoszinuleg gyorsabb lenne egy hajszallal valami erosebb vason; talan a Calibre eseteben lehet leginkabb latni, ott a teljes konyvlistanal (most 77 konyv) 1-2 masodpercig eltart mire az osszes adatot betolti, de egyebkent teljesen reszponziv
de mivel ejjel-nappal megy, nem akartam nagy fogyasztasu eszkozt, a malna meg szinte fenyevo, alig kell neki aram, es a celnak igy is tokeletesen megfelelEleg sok Linux disztribet kiprobaltam az utobbi kb. 15 evben, nagyon sokaig (8-9 evig) hasznaltam Slackware-t, raadasul ugy hogy a legelejen feltelepitett Slackit folyamatosan update-eltem mikor kellett, SOHA nem telepitettem ujra, pedig kb. 3 teljes gepcsere volt alatta idokozben. Valami hasonloan stabil, egyszeru, megbzihato Linuxot kerestem sokaig, az Ubuntu egyaltalan nem jott be, nagyon megbizhatatlannak, instabilnak es 'oncelunak' bizonyult sok esetben, a csomagkezeloje sem tetszett. Az egyik legszimpibb vegul az Arch lett amivel igazabol az egyetlen szamottevo problema hogy a telepitese nem trivialis (nincs is telepitoje), de menet kozben mar nagyon jol kezelheto, stabil.
Es ugy voltam vele ha van RaspPi-n, akkor miert ne hasznaljam azt?
De ahogy irtam is a cikk elejen, komoly jelentosege nincs, itt a lenyeg a hasznalt szoftverek megvalasztasa es a config file-ok, beallitasok, az meg kb. ugyanaz kell hogy legyen mas disztron is.GÁgpstpn
Szerintem a desktop Archon is kb. ugyanaz a teendo mint a cikkben, csak ott meguszod a PKGBUILD file szerkeszteset, ha x86 proci van benne
Viszont ahogy itt irtam feljebb, az Arch desktopra telepitese nem igazan trivialis feladat (bar van hozza howto).Brogyi
koszi a tippeket, megnezem, bar igy elsore nem vilagos hogy mit is tud ez a script. A magyar nyelv nem erdekel (az osszes gepemet, telefont, stb. angolra allitottam), de ha nyujt valami hasznos pluszt a mostaniakhoz kepest akkor lehet hogy felkerul
Archos kerdes termeszetesen johet, bar nem vagyok benne expert, csak kozonseges Linux user, aki tortenetesen szereti es egy piciket ismeri az Archiet
Új hozzászólás Aktív témák
lo A sokoldalú Raspberry Pi mint mindenes háziszerver linux alapokon: torrent, multimédia, backup és ami még kellhet.
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest