- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
Egy Banán megvételén gondolkodom én is a Pi helyett.
Volt nálam egy darabig egy B+, dobtam rá én is Archot, és nagyjából végigzongorásztam, amiket te, illetve kiéltem még a linuxos hajlamaimat rajta. Nagyon lassúnak találtam a letöltést, az ftp kapcsolatot, aztán utánaolvasva kiderült, nem nálam a hiba, ennyit tud ez a hibrid (kókány) ethernet-usb vezérlő. Mondjuk pár nap után már megszoktam, de a transmissiont bizony át kellett konfigolni, mert több torrent egyszerre történő indításánál volt, hogy egy idő után megfagyott a rendszer (pingelni még tudtam, de egyébként se kép, se hang). A proci is kevés neki, általában az egekben van a procihasználat, ha teljes sávszélen fájlművelet van.
Az erősebb proci nem árt, és ha jól tudom, az usb sincs összeházasítva az ethernettel. De ami ennél is jobb, hogy van egy SATA rajta. Amitől félek, hogy nem tudom, milyen a támogatottsága OS téren. Te tudsz erről valamit, mennyire stabilak vajon a Banánra hegesztett disztribúciók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest