Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Én is szeretnék valami hasonló, de x86-os (Atom) alapú háziszerverecskét összerakni. Nálam a legfontosabb a backup (doksik egyetem miatt), valamint animék letöltögetése lenne (laptopot ugye viszem magamm), nézelődnöm kellene, hogy milyen opcióim lennének iPaden ebook/manga fogyasztására.
Két kérdésem lenne: 1) mennyire lennének hajlamosak összeveszni az oprendszerek? Lenne itt linux (szerver), Win 8.1 (laptop), WP8.1 (telefon), iOS (iPad), Android (másik telefon). Nem tudom, hogy az Atomra mennyire bízhatóak 720p, kirívó esetben 1080p DLNA feladatok (nincs értelme igazán, max iPaden), remélem elég lenne. 2) Arch linux az ajánlott? Én Ubuntut néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max / 1TB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (114A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (112A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (118A)
- iPhone 15 Pro / 128GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (100A)
- iPhone 15 Pro / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (116A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest