- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igen, ezt irtam en is, ha visszaolvasol. Az RPI wifije speciel elegge fos, foleg azzal a gyengusz integralt antennaval, ami miatt mar az elhelyezes is kihivasokba utkozik.
- Akinek nincs penze egy shield-re, annak boven jo. A 8k120fps tv vasarlok es a fillerekert diy kisteljesitmenyu medialejatszot vasarlok halmazainak metszete elegge kicsiny lehet.
- USB over IP rpi es desktop kozott elegge szar, egy pendrive-on mar elhasal, de egy ftdi usb-serial se megy. En az eltero endianra tippelek.
- baromira jo, mert az rpibe beepitett fos, mint mar fent irtam, ebbe pedig mini pcien barmilyet bele lehet tolni, amit egy modularisabb routerbe vagy laptopbba beletolnak es egy ufl-sma kabellel oda vezeted ahova karod, nem kell dzsunka usbs stickekkel sem szenvedni.Nem hinnem, hogy rpi ala kene jonnie, az x86 elegge nagy fegyverteny, illetve az intergralt gpu is(messze felulmulja az rpiet).
(#44) Startup: x86 kompatibilitasra vagy opencl futtatasra melyik ilyen kis meretu alternativa alkalmasabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest