Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, az itcafé-val nekem is fenntartásaim vannak, egyre kevesebbet kattintok oda. Ma reggel például láttam a "letartóztatták a samsung elnökét" című hírt, direkt nem nyitottam meg, jó eséllyel clickbait lesz, gondoltam. Úgy voltam vele, ha igaz, akkor lehozzák más oldalon is, akkor majd elolvasom.
A topik indítónak leírom, én mit olvasok, hátha segít:
Fő hírforrás: Index. A napi hírekről itt lehet a legjobban értesülni. Celeb rovat kerülendő, clickbait szagú cikkek szintén. Blogok között vannak érdekesek. "Mindeközben" rovat kerülendő, sok a clickbait.
Tech: Prohardver (hála az új szervernek, végre meg mint a villám), HWSW, esetleg SG.hu. ITcafé-t én személy szerint kerülöm. HVG elég jó bár nagyon balos. 444 felejtős.
Kuruc-ot is szeretem, jó ellenpontja a fentebb felsorolt sok balos oldalnak, illetve sok bűnűgyi hír ott jelenik meg először, a polkorrekt oldalaknak több napjába is beletelik mire rászánjáj magukat, hogy egy késelős, öregezős, erőszakolós vagy lopós hírről írjanak (ha egyáltalán).Mint ahogy előttem is leírták, független híroldal nincs, ezért többfélét, és kritikával kell olvasni, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest