- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Aktív témák
-
kocczkaa
tag
válasz
kavics325i #50 üzenetére
nem ártana ha a rangba a pirosak is beleszámítanának!
-
Mister_X
nagyúr
Hû, hát nekem még igen sokat kéne kommentelnem, hogy rangjaim legyenek, de jó tudni, hogy csak szimplán a lustaságom választ el egy komolyabb rangtól
Ez van, eddig olvasni meg vásárolni jártam ide
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
bigmasterg #192 üzenetére
XD köszi oda még soha nem kattantam szerintem
de mostantól csak oda fogok -
Mogcaa
aktív tag
hol tudom megnézni hány hsz-em van?
-
atollox
csendes tag
Az "értelmes" hsz-gyártást ezúton elkezdem, hogy mint nagy e-
penisselranggal rendelkező tag megbízhatóbbává váljak a hardveraprón, mert beindulni látszik a biznissz. -
keopsz
HÁZIGAZDA
naa, még 38 hsz + -4016 nap, és végre senior tag leszek..
-
RyanGiggs
őstag
válasz
kavics325i #183 üzenetére
Jah tényleg, megnéztem! Csak elkerülte a figyelmemet, pedig
olvastam a topic-ot, vagyis bele-bele olvastam!
Na valami ilyesmit kéne itt is csinálni, jó 5let.
Hip-hop az ember megtalálná azt amit keres. -
RyanGiggs
őstag
Nekem semmi bajom a rangokkal, meg amúgy semmivel se, DE
azt nem lehetne vhogy megoldani, tudom nehéz kérés lesz, de megpróbálom...
Szóval amikor elkezdem olvasni a fórumot, és vki feltesz egy jó kérdést,
ami nekem konkrétan nagyon tetszik, mert akár én is kérdezhettem volna,
akkor végig kell lapozzam az egész további oldalakat mire vagy megtalálom,
vagy ugye sose találom meg, mert nem válaszolt rá senki.
Tehát nem lehetne egy olyan funkciót beépíteni a hsz-be, hogy
ahhoz érkezett-e válasz hsz, vagy sem?!
Elég lenne a hsz sorszáma elé, vagy után egy + vagy - jel, hogy
most akkor érdemes-e keresgélni a választ vagy sem.
Ez csak egy ötlet volt ez a +,-, lehetne akár más színnel írni/jelölni azokat
a hsz-eket amikhez jött válasz. Vagy ez mondjuk elég megoldhatatlan, hogy
pl. amit most írok az ugye pirossal jelenik meg, de ha esetleg válaszol erre vki,
akkor ez átváltson pl. zöldre?! Így tudja más is, hogy erre a hsz-re érkezett válasz!
Ennyi lenne a kérdésem/kérésem bíró úr! -
bloomberg
tag
Ezt jó volt elolvasni, megjegyezni nem fogom
.....bár eddig sem érdekelt a rang (és ezután sem fog), de kell még plusz 28 hozzászólás és mínusz 759 nap hogy kvázi legyek.
Na kezdek gyűjteni
-
prolad
addikt
Emberek érdekelne ,hogy ha én szeretnék egy cikket megjelentetni akkor kell-e valamilyen feltételt teljesítenem?
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #152 üzenetére
Köszi.
Azon azért nagyot mosolygok, hogy a szg-es játékokkal kapcsolatos cikkek is szakmainak számítanak.
Így akár egy gyerek v más szóval kezdő fórumozó is hamar fölkerülhet a ranglétra csúcsára.
És mégegyszer mondom, engem abszolút nem érdekelnek a rangok, legfeljebb annyiban, hogy Isten mentsen, hogy valaha is PH félisten legyek.
-
riedgras
tag
Hmm, ezt nem is gondoltam, hogy ilyen összetett van számolva.
Meg voltam győződve, hogy mondjuk egy évig újonc, 5 év után őstag
A kalkulátor pedig fain lett!
-
Mr.Csizmás
titán
- közösségi: teljes Logout, Fáradt gőz, Lokál, "Prohardver! Interaktív" és "Klánok, ligák, versenyek"
modkeres hsz gyűjtés rulz
-
törölt tag
Nos,ez mindig is érdekelt,mi alapján megy a "ranglétra"..
-
Hintalow
senior tag
Én is ezért haladok ilyen lassan, nem megy a szóf*sás
Pedig nem tegnap regisztráltam. -
Toxic
tag
én olyat akarok,amilyet még nem akart senki
-
föccer
nagyúr
Szerencsére elég kevesen spemmelnek rang hajszázás céljából. Az, hogy valaki egy szakmai témában egyszerre több kérdésre is válaszol, vagy több gondolatmenetbe kapcsolódik be önmagában nem gond.
Aki meg pofátlan módon, láthatóan hszvadászatba kezd, azt elég gyorsan leállítják a moderátorok.
üdv,föccer
-
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
Nem látok bele a fórummotor felépítésébe, de nem lehetne valahogy megoldani, hogy ha egy topikban 5 percen belül ír valaki több hsz-t, akkor azok közül csak az első számítson? A továbbiaknak lenne egy flagje, hogy szamolando_hsz = 0, és akkor SELECT COUNT(*) FROM hozzaszolas WHERE szamolando_hsz != 0 ...
-
Brutális eb
addikt
Jó az online kalkulátor köszi a linket.
-
14adam
addikt
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
Nem értem,hogy ez miért nem tetszik neked[link]
A többi hozzászólásomat inkább ne nézd meg mert a nagy részük ilyen
-
Winner_hun
félisten
Még jó hogy le van írva a kapcsolódó bejegyzésben ennek a mikéntje...
-----------------------------------
Képlet:kombinált hozzászólásszám = (1 * szakmai) + (0.25 * közösségi) + (0.1 * piac)
A kombinált hozzászólásszám kiszámítása, amennyiben például egy felhasználónak 200 szakmai, 500 közösségi és 700 piaci hozzászólása van:
Kombinált hozzászólásszám = 1*200 (200) + 0.25*500 (125) + 0.1*700 (70) = 395
----------------------------------- -
talmida
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #131 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-- föccer neked is!!!
Bocsánat, én eddig csak a nevemnél szereplő összesített hsz-számot figyeltem.
Nem vagyok rangra-hajtó, szóval csak kíváncsiságból kérdeztem.
ch003067 Hidd el, engem nem az szokott befolyásolni (és ezentúl sem az fog), hogy mennyi a hsz-aim száma és mennyi kell x rang eléréséhez.
És szerintem nem vagyok egyedül.
-
azbest
félisten
válasz
Earl_Muttley #138 üzenetére
lol (irónia
)
-
Brutális eb
addikt
válasz
kavics325i #50 üzenetére
Ebben is nem kevés nem hazugság van.
-
rizso
addikt
Sokszor megmosolyogtatnak a rangok és a "rangot" szerzők, és főleg a szakmai hsz-eik alapján. Nem mondom, hogy 100/100 értelmes hozzászólása legyen, vagy hogy én 100/100 ténylegesen odavágó hozzászólással gyarapítom a topikokat, de hogy sokaknál 100/99 értelmetlen hsz legyen...Hány olyan "magasrangú" van, aki napi több 10 vagy 100 "
" és ehhez hasonló "szakmai" hozzászólással gazdagítja a fórumokat
-
ch003067
addikt
válasz
Earl_Muttley #135 üzenetére
Jaja
-
ch003067
addikt
válasz
Earl_Muttley #133 üzenetére
dehogy is....
800 nap az az arcképél van. Nézd meg, én is őstag vagyok, mégis "csak" 610 napja vagyok itt.
-
Earl_Muttley
őstag
Javítsatok ki ha tévedek, de nem 800 naptól őstag az ember?
-
föccer
nagyúr
Nem, 1298 kombinált hozzászólásod van, ami pont a senior rangot jelenti.
üdv, föccer
-
talmida
Közösségépítő
Nekem nincs bajom a senior ranggal, de mintha már őstagnak kéne lennem. Nem?
-
Integra PHázisárkány rangja kimaradt, igaz csak pár napig birtokolta
-
banhammer
veterán
válasz
kavics325i #120 üzenetére
Az ötlet jó, csak mondjuk 10-20 hozzászólás után már kész káosz az egész.
-
Chaser
legenda
Óvatosan ezekkel az értékelésekkel, most írt rám egy tag hogy mondjam meg xy cpu-ja négymagosítható-e, a gogléból választott ki engem
Kérném hogy újonc legyen a nevem alatt újra, sőt még jobb lenne úLyonc, hátha kevesebben írnának rám.
-
-
föccer
nagyúr
válasz
banhammer #107 üzenetére
Ezekkel a felhasználói feedback-ekkel csak annyi baj van, hogy nagyon könnyen visszaélhetnek vele. Azt meg, hogy mindenki értékelését tárolni, és az adatlapokon bárkinek elérhetővé tenni hatalmas erőforrást igényelne, ami viszont nagyon lassítaná az oldal működését.
üdv, föccer
-
azbest
félisten
hm, ha már szóba került az egy hozzászóláson belüli több válasz... kényelmes lenne, ha az enyém az utolsó hozzászólás, akkor automatikusan hozzáfűzné a rendszer az újabbat az előzőhöz. Ha válasz volt, akkor odafűzné elé hogy kinek szólt. Persze ez gondot okozhat az új hozzászólás kijelzésnél meg a szerkesztési időlimitnél. Persze az ötleteknek van saját topicja, csak most lusta vagyok megkeresni
Magam részéről a szerkesztési időt úgy szoktam kitolni - pl, ha több választ akarok írni, vagy mert gyakran jut még eszembe utána újabb dolog, vagy csak éppen rosszul gépelek -, hogy rögtön megnyitom szerkesztésre a hozzászólásomat, így kb 15 percig még irkálhatok bele.
-
banhammer
veterán
válasz
SentryGun #108 üzenetére
Valahol minden rendszernek el kell indulnia.
Ha megnézed sok olyan fórumtag van akinek szófosása van 5-6-7 év alatt több 10 ezer bejegyzés fűződik a nevéhez.
Ennek a 2/3-a közösségi a többi "szakmai".
Kérdés csak az, hogy a szakmaiból mennyi hordoz valós információt és nem csak azt, hogy pl.: "De jól néz ki ez a ház.".Szerintem pont az ilyen hozzászólások miatt lenne jó a pontozásos módszer bevezetése, mert akkor a közösség itélné meg egy, egy tag hasznosságát.
-
SentryGun
aktív tag
válasz
banhammer #107 üzenetére
"...az értékelések megjelennének a fórumtag adatlapján."
Vagy, ha már rangrendszer van, akkor beleépíteni a szorzóképletbe.Bár, ha logikusan végig gondolom, akkor így meg azért nem lenne jó, mert az újonnan regisztrált, és sok pozitív hsz-t gyűjtő tagok előnyt élveznének a korábban már sok hasznos - de még nem értékelt - hsz összehozó fórumtagokkal szemben.
-
banhammer
veterán
Szerintem jó lenne ha lenne a fórumon egy olyan opció, hogy a hozzászólásokat lehetne értékelni +/- ponttal, akármivel és ezek az értékelések megjelennének a fórumtag adatlapján.
Lekérdezi az ember az adott tagot és egyből látja, hogy a többiek szerint mennyire hasznos, szakmai a hozzászólása.
Ezzel például ki lehetne szűrni
?az olyan felesleges hozzászólásokat, mint pl. egy új ház megjelenése esetén az 50 hozzá harmada, fele arról szól, hogy de jól néz ki a ház.
Ezek a hozzászólások is szakmainak számítnak, de az információ értéke egyenlő a nullával.
Kis utána számolással az ilyen nulla hozzászólásokkal egy kezdő tag hónapok alatt akár ezeres nagyságrendű hozzászólást generálhat a portálon. -
Chaser
legenda
válasz
Kalandor #102 üzenetére
Elolvastam, azért kérdeztem van-e apropója. Ott volt a végén hogy csak egy összefoglaló, engem az érdekel mért? Ha nincs semmi különösebb akkor jó. Ha van akkor is
banhammer: Csak átfutottam, sok újat nem mondott. Nekem mind1 mi van a nevem alatt, postán hiába mondom nem engednek előre
mindig utat kell vágni
#107: És ki fogja ezeket értékelni
mert én ilyennel biztos nem tökölök. Pár span meg összebeszél aztán úgy értékelik egymást ahogy akarják. Gyakorikerdesek.hu jutott eszembe. Hasznos volt neked ez a válasz?
-
Winner_hun
félisten
válasz
SentryGun #101 üzenetére
Valóban, sikerült félreértenem amit írtál, sorry. Logouton van már ilyen, bár hogy a saját bejegyzéshez is működik-e az opció azt nem tudom.
-
SentryGun
aktív tag
válasz
Winner_hun #99 üzenetére
"Még jó hogy a pozitív / negatív kritikákat és egyéb dolgokat nem akarod külön szétosztani."
Ezt, ha jól emlékszem egy szóval sem írtam az imént, sőt még tartalmilag sem kapcsolódik hozzá.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest