Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz Piftuka #8 üzenetére

És valahogyan itt a fórumon még soha senki nem írta le mindezeket a problémákat, amelyeket most felvázoltál...

Hát én sem fogom, mert nekem pozitív tapasztalataim vannak. Nem ismerem azt a modellt amivel ezeket a negatív tapasztalatokat szerezte, de hogy abból nem lehet az összes modellre vagy akár a modellek nagy részére illetve a fő vonalukra az R-szériára következtetni az teljesen biztos.

már ott kezdődik, hogy ami a cikkben van az is, meg úgy álltalában az R széria illetve még az én DefineMinim is dög nehéz házak, és garantáltan nem 0,6mm-es lemezvastagsággal készültek. Még a Define Minik sem. Azt hiszem ott 0,8mm a lemezvastagság, legalábbis a legutóbbi PH teszten azt írták. De mondom, 10+ Kg-os masszív házak ezek.

Nekem egy régebbi hangtompított Design Define Mini házam van (már az USB3-as)
    Én erős ember vagyok, de én sem szeretem cipelni a telerakott dobozt. Masszív, nem nyeklik sehogyan. A kézicsavarokhoz pedig még nem kellett nekem csavarhúzó, pedig szétszedtem 1-2x. Volt vele hiba (venti szitája elvetemedett és beleért a ventibe, de ezt garanciaidőn túl cserélte a gyártó ingyen)

Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a vétellel és hosszú évekkel később is minden alkalommal örömmel nézek a gépemre.

Nézd meg valahol a konkrét kiszemelt típust vagy nézz róla valami YT unboxing videót.

• belaur

tag

válasz Piftuka #8 üzenetére

Szerintem azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy a kolléga írja. Nyugodtan megveheted bármelyik verziót...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés