- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Arc Mini r2 is olyan, itt csücsül
Nekem meg a garival kapcsolatban annyi tapasztalatom van, hogy amikor néztem akkor mindenhol olyan USB 3.0 kábel volt benne, amiek a végén volt egy USB2.0 toldalék is.
Amikor megvettem ebben nem volt. Írtam nekik, hogy "mégis mikor került ki" - csak kiváncsiságból.
Leírta mikor, kért egy sorozatszámot, kért egy címet, és küldte is! -jól esett... -
törölt tag
A merevség ott kezdődne, hogy van egy merevített vázszerkezet, és azon a lemezek. Lásd pl a Chieftec Scorpio/Dragon-t (a régit). 1,5 mm vastag váz és merevítők, 1 mm-es lemezek. Na az valóban tank volt, még a nagytorony sem csavarodott, hajlott semerre sem, pedig az oldalarányai nem erre engedtek következtetni. Az alkalmazott műanyagok is messze jobb minőségűek voltak. A közepes változat volt 12,5 kg üresen. Ránézésre nem több, mint az R6, csak nem mindegy hogyan van az anyag elrendezve benne. (Egyébként meg mai értelemben már az is kétkamrás volt, ahogy az összes Dragon, plusz moduláris felépítésű.) Ismerősömnél volt szerencsém R5-höz. Üresen csavarodik, kb az alaplap merevíti ki valamennyire. A Dragon-t üresen sem tudod megcsavarni. A két kamrát elválasztó C-profilok megteszik a hatásukat merevség szempontjából. Volt/van valódi funkciójuk, nem csak esztétikai, mint a mostani lemezburkolatoknak. Plusz az olyan okos megoldások, mint a rezgéscsillapított, csavarmentes ventilátorkeretek.
Akinek volt Dragon-ja vagy Scorpio-ja, az csak röhög a mai házak szilárdságán. Azokban semmi nem hajlott el a beépített dolgok súlya miatt. A Define S-ben viszont igen, kb minden deformálódik ha rögzítesz rá valamit. A tálca mögötti meghajtótálcák egyébként megintcsak feszítik, deformálják a tálcát. Az SSD-t úgy kellett izomból a helyére feszíteni pl, de a vinyótálcák sem éppen könnyedén mentek a helyükre. A csavarok meg mint írtam nem egy háznál voltak ilyenek. Ha valaki nagyon akarja, akkor megkeresheti egy régebbi hsz-om, ahol egy Core 1000-rel kapcsolatban írtam le ugyanezt. Akkor elfogadtam valamennyire, hogy azért, mert az alsókategória, de mint kiderült mindegyikben az. A Define széria a Fractal-nál a csúcs (mind), de még itt sem sikerült rendesen megcsinálni. Legalább már valamennyire lesorjázzák a lemezek széleit.
Ventilátort viszont még mindig nem képesek egy legalább épkézláb darabot rakni a házaikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Xbox One
- Yettel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged