- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Mint említettem a számomra ez a ház kielégítette mind a funkció mind az esztétikum mind a minőségérzet iránt támasztott követelményeimet."
Alapvetően ez a lényeg. Az esztétikummal és a funkcionalitással nekem sincs az égvilágon semmi bajom. Sajnos sok ház már ezen is elvérzik. Abban igazat adok nektek, hogy sallangmentes, alapvetően minimál dizájn házban nem igazán van más választási lehetőség.
De a szilárdság valóban nem világverő. A mai mezőnyben lehet OK, de a mai mezőny csúcsa ebből a szempontból nem ér fel a régi középmezényhöz. Sőt, egy 20 éves Codegen (igen, azok bizony tankok voltak) ház is merevebb volt, mint pl a Fractal bármely háza, amihez szerencsém volt (többféle Core, pár Define R, egy Arc és most a Define S). És a többi problémám is fennált mindegyik szériánál.
A csavarok pár ki/betekerés után mondhatni bejáródtak, de nem értem miért nem lehetnek jók egyből. (20 éve az alsó kategória tetején már belefért az M3-as szegecsanya használata, pl a Codegen-nél.) A Core-ok mindegyike sorjásabb, mint a 20 éves alja Acorp házak. Eddig minden Core szerelésekor többször is megvágtam magam. Ezek olyan dolgok, amelyeken minimális odafigyeléssel lehetne javítani.
A műanyagok minősége megint érthetetlen számomra. Ennyire kopogós, rideg műanyagot, mint ami a Define S előlapja nem láttam még házon. Az érzésen, kopogósságon sokat segítene, ha a belső oldalán lenne pár borda, amelyek ráadásul a zajelnyelésben is segítenének. Itt a minimál dizájn üt vissza némileg.
"hivatkozol egy öreg felső tápos, HDD-ket hátrafele ki-/ beszerelős házra"
Erre azt tudom mondani, hogy semmi technikai bravúr nincs benne, hogy fejreállítsunk egy házat. A tervező részéről csak egy 180°-os forgatás, illetve a hát- és előlap fejjel felszegecselése. Ez továbbra is nagyon gyenge indok. A vinyókeretek meg megint egy könnyed probléma. Ez pl annak a hozadéka, hogy a háznak van egy valódi váza, a kiegészítők azon belül szabadon pakolászhatóak, forgathatóak, variálhatóak. Erre nagyon jó példa a Chieftec Bravo: a vázszerkezete alapvetően megegyezik a Dragon-éval, a vinyókeretek mégis ki vannak fordítva benne. Szintén minden komolyabb beavatkozás nélkül tudták módosítani a nagyhelyeken a rögzítést. A fő eltérés vázszerkezetileg a Dragonhoz képest az, hogy a midikből kikerült a két keresztmerevítő, a nagyból pedig a két kamrát elválasztó tálca (ami egyébként mindig is felesleges volt). Minimális tervezőmunka kellett hozzá. Ahogy könnyedén a mai igényekhez lehetne alakítani teljes egészében. Szóval lehet első ránézésre nincs hozzá köze, de csak első ránézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Star Trek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Mobil flották
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest