Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz #65675776 #20 üzenetére

Tény.. üresen volt némi "nyeklése" R5nek.. én is észrevettem...
    De "korához képest" masszív azon az áron amennyiért adják manapság... ez egy "sajnos" pont, de örömmel fogadom azon házak listáját amik nem ilyenek... (anno régi 2000 elején vett Codegen 8011 házam sok mai háznál stabilabb, 1mm-es oldallemezek, és ugyan 1mm-es váz is, de az meghajlítottan a szélein, így kb duplájának számít.. az is eléggé nehéz darab)

De hát tudjuk, a régiekben mindig több volt az anyag, a mai autók is már csak "műanyagok" nem fém és króm mint a 60-as évekbeliek... (ha van is rajtuk króm még az is műanyagon van, nem fémen).
    Ásványvizes üvegek palackjai is időről-időre vékonyabbá vállnak.. mikor megfogod az újat "huh de vékony" érzésed lesz, és hogy ennél vékonyabb már "zacskó" lenne... de eltelik pár év és jön a még vékonyabb de még palack "üveges" víz...

Kíváncsi vagyok mi lesz 30 év múlva... majd lesznek "zacskós" házak? Vagy olyanok ami csak keret, és egy bőr/műanyag/vászon van ráfeszítve (mint egy velorex)? ... (wow .. most eszembe jutott, ez jó modding kiindulási alap egy modding showra :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés