Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Még egy utolsó off, aztán úgyis megyek aludni.
Bundás: ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Én általánosságban beszéltem az alaplapi hőmérők megbízhatatlanságáról. Semmit nem állítottam konkrétan arról, hogy az A8N mér e egyáltalán egy bizonyos hőmérsékletet. Nem ismerem a nevezett alaplapot. Csak felhívtam a figyelmed, hogy ezekben az alaplapi hőmérőkben _sokszor_ nem lehet megbízni. (Nem A8N specifikus.)
Jó éjt, és elnézést a topic szétoffolásáért.
-
Thrawn
félisten
Én itt befejeztem.
Képtelen vagy utánaolvasni, azt állítod, sosem volt ilyen lapom és csak hülyeségeket írogatok. A nyilvánvaló tévedésed sem vagy képes beismerni, mert be kellene ha utánaolvastál volna. Igen volt ilyen lapom és hála az égnek bedöglött még garanciaidőn belül. Ha jelen lettél volna mikor utánajártunk mit is mér az a bizonyos chipset hőfok, most nem tetéznéd a baromságaidat. De nem csak itt hinted el a sületlenségeid, hanem máshol is. Elkeserítőps: Nekem full AMD-s gépem van
ps2: A Thrawn nagy té, mivel egy név
ps3: Az A8N-E-nek kétféle chipsethűtője volt, az első reven 8000-et forgott a venti a másodikon 5000-et. Dehát ezt úgyis tudod igaz?
/ignore
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest