Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, nem abbol all, de valahol el kell kezdeni. Es a tomondatokban mondok valamit merhetetlenul hasznosabb, mint az, hogy korrekt, komplex nyelvtani szerkezeteket tudok, csak eppen egy fel mondatot se tudok belole osszerakni, mert nem tudom a szavakat. Es ez szerintem rendkivul fontos kulonbseg, ugyanis meggyozodesem, hogy elmeletben nem lehet megtanulni egy nyelvet, csak ugy, ha az ember tenylegesen, aktivan hasznalja. Ahhoz meg szokincs kell, nem nyelvtan.
(Angolul es nemetul tudok, elobbibol alapvetoen szokincset szivtam magamba, a masodikbol meg sok nyelvtant - angolul normalisan tudok, nemetul meg eleg gyengen.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest