Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
A mozgo hatter is johet nekem is...nem szamit ha egy oraval kevesebbet bir az akku
..ugyis toltom minden nap.
Elso tapasztalatok alapjan igencsak hasznalhato.
Akkuido majd holnap este..a gorgetes mindenhol lomha nem csak a weboldalaknal...de erre tenyleg megoldas csak mas alap rom, viszont most mar nem tunik olyan borzasztonak mint elsore. Lehet, hogy meg lehet szokni, de asszem a gyorsabb goegetes azert jobb.Azert errol irok, mert sok hibat meg nem talaltam. Ugy tunik a kamera is egesz jo. Gmail fergeteges...javitottak a bevitelnel a javitason, mert sokkak konnyebb kivalasztani a javitando betut.
A custom reszehez meg nincs sok erdekesseg...eddig ment amit probaltam es FC sem volt. Ami nem tetszik, az a billentyuzet hangja, es a kivalasztasi lehetosegeknel (igen /nem, elfogad/megsem) baromi randak a sotet hatternel a sotet szovegek...azt valami stilusosabbra kene cserelni...ez mar R2 asztala
A bongeszo meg gagyi...mert ha itt szerkwsztek pl. Akkor alig akar latszodni amit javitani akarok, es a gombik sem latszodnak, ezert erzesre kell eltalalni pl. az ok gombot
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen monitort vegyek?
- Ghost Of Yōtei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest