- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nagyonjó a trailer, sokat lehet várni tőle, izguljunk együtt
UP!
-
- = Zk = -
félisten
nah.ezmán döfi sztem!nagy előrelépés lesz az elődökhöz képest.remélem leszis olyan jó,mint amien a trailer volt!de valóban feelinges....
várom nagyon....kiv vok,lesz-e benne DX10....mivel JC aztmondta,hova kapkodni,mikor még a DX9 sincs teljesen kihasználva...lehet tud vmit?
a Q3:A és TA számomra örök klasszikus...sztem nagy feelengje volt/van annak a játéknak...!és a grafikával is megvoltam elégedve!
a Q4is tetszik!
(unalmamba felraktam,amig kinem jön a stalker :cs)DarkByte:"Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza" egyetértek...de nemis annak akarnak ellenfelet sztem!
-
rnyk
tag
Jól néz ki a dolog...
A szokásos ID zombik
, frankó környezet ami elsősorban világos tud lenni.Kíváncsi lennék, hogy milyen gép futtatta. Bár mostanában a 4 magot is utánnunk dobják szóval játszani manapság könnybb mint bármikor.
Más, a Quake 4 is a Doom 3 motorját használta, szóval van abban tartalék rendesen.
-
DarkByte
addikt
Egész hangulatos, bár a S.T.A.L.K.E.R. hangulatvilágát nem hozza
Szememben az id neve kicsit megfakult az utóbbi időben; a Doom 3 nekem csalódás volt, az utolsó értékelhető játékuk a Quake 4 volt (a cyborg átalakulós részt nem is tudom hányszor néztem meg
) és igazából ott is csak a motor a saját. Azóta az Unreal Engine köröket vert rájuk, szóval itt az ideje domborítani valamit 
Örülnék ha a Quake 3 Arena vonalat sem hanyagolnák el, mert az még most is közkedvelt játék.

-
a2d2
addikt
Végre egy játék ami nem csak fps, nem csak autóverseny, hanem egy igazi egyveleg. Ráadásul igazi Fallout feeling (még ghoul-ok is vannak ahogy nézem
) Várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Villanyszerelés
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

UP!
a Q4is tetszik!
, frankó környezet ami elsősorban világos tud lenni.
) és igazából ott is csak a motor a saját. Azóta az Unreal Engine köröket vert rájuk, szóval itt az ideje domborítani valamit 

) Várom.