- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
De nekem akkor sem kell, ne küldjenek.
Üdvözlettel; az Agresszív kismalac.
Amúgy, így könnyű nagylelkűnek lenni.
Majd jól elnetezgetek ezzel a netképtelen telefonnal 3 hónapot... ingyen...
Amúgy, tudjátok mennyi 1 mega egy hónapra? Nyilván.Na, pont ezért is...
#14: Ez is elég fura... Így akarnának kártyásokból előfizetőket? Bár nyilván amiatt van, hogy a sok cég észre sem veszi a "változásokat".
-
puttputt
őstag
Pontosan ezért.
El fogom felejteni.
Ők is elfelejtették ezt közölni, legalábbis most:
amíg el nem felejtik közölni, hogy ha nem mondod le a köv. hónapban, akkor az már pénzbe fog kerülni.
Miért én szenvedjek annak a lemondásával, amit eleve nem kértem, sőt, szóban a vásárláskor nem tájékoztattak?Értem én a hozzáállást különben, meg elfogadom a véleményed is.
Báj dö véj. Olvass vissza. Mire megyek egy ilyen telefonnál a nettel?
Különben sem gyalázom őket annyira..., hiszen a szándék az szándék.
-
Olcsi
senior tag
Na dehát ez miért baj?
Kaptál tőlük 1megát ingyen...igaz nem túl sok mindenre jó, de legalább nem kerül pénzbe.
Szerintem addig nincs baj az ilyenekkel, amíg el nem felejtik közölni, hogy ha nem mondod le a köv. hónapban, akkor az már pénzbe fog kerülni. -
puttputt
őstag
Nem is azzal van a gond, hogy sokat ajánlanak, hanem azzal, hogy kéretlenül és sokszor a "megrendelő" járja meg a végén.
Majd én megnyomkodom azt a "piros gombot", ha...
Amúgy jó a példád. Röhögtem.Jól van na. "Leülök" lassan... És elkezdek írni, hogy: Kedves Vodafone... I love You!
the_one_: Mindegy. Elvileg túlszámlázás csak nem lesz.
Ha egyszer nincs rajta böngészőikon.
Így inkább vicces, mint idegesítő, egyébként.
Ja, igen. Is. -
puttputt
őstag
Tudod, ez "az a típusú szeretet".
"Picinykét" diktatórikus.the_one_: Már milyen akciót?
Kinek? Szerintem nem... Mondtam a palinak is - aki amúgy meglepően korrekt és felkészült volt -, hogy legyen szíves és tartsa meg magának a papírokat (különböző prospektusok), mert nem kérnék ahhoz a telefonhoz semmit..., semmi extrát. Csak hívni és SMS-t küldeni. Mindentől független.
Ráadásul kártyás.
Aztán jöttek sorban az SMS-ek. Nyilván nem ő küldözgette, persze.Nem is azzal van a gond, hogy sokat ajánlanak, hanem azzal, hogy kéretlenül és sokszor a "megrendelő" járja meg a végén. Ne legyen igazam.
Nem az ő kötelességük lenne "szabad vásárlásra" jogosítani az ügyfeleket? -
Móci
addikt
Voda az már csak ilyen. Nekem is aktiváltak valami ajándék netes vackot, le is mondtam mindjárt. Utána jött az sms, hogy valami alap netes vacakra átraknak. Azt is lemondtam.
Mókás, na. -
puttputt
őstag
Mert ez mégiscsak egy "fórum"...
(Igaz, nem "romana".)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo (Egy ócskább, gyengébb mobilt vettem, csak vészesetre...)Bent jártam a Vodánál, seccperc megvoltunk.Ma a következő...
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest