Hirdetés
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Pár hetes használat után leírnám a tapasztalataim a rom és kernel párosról, remélhetőleg ez alapján is lehet majd az új verziót fejleszteni.
Eddig többféle dx-et használva mondhatom, hogy sok tekintetben a minicm-abu sokkal jobb.
Viszont vannak olyan hibák, amik zavaróak, és a napi használatban számomra hiányoznak.Első körben említeném meg itt a headset gomb funkció hiányát: se a hívásfelvétel, se zeneirányításra nem lehet rávenni. Eddig dx alatt ilyen problémát nem tapasztaltam, tehát ez biztos rom/kernel hiba. Nagyon jó dolog lenne ezt javítani.
Második körben a gps-el kapcsolatos észleltem hibát: vagy egyáltalán nem lehet bekapcsolni (gps ikon nem jelenik meg a status baron) vagy pedig csigalassan talál csak jelet. Egy újracsizma az előbbi problémát meg szokta oldani, de sajnos a második konstansan fennáll. Ilyen hibát dx és stock kernel alatt se tapasztaltam eddig, itt én vmi driver problémára tippelnék.
Harmadik dolog, amire figyelmes lettem az üzemidő: adatátvitel nálam alapból ki van kapcsolva, és csak 2G-t használok. Ennek ellenére teljesen változó eredményeket produkál az akksi. Legtöbbször előfordul, hogy egy éjcaka alatt képes 20-30%-ot merülni, anélkül, hogy bármiféle alkalmazás nyitva lenne. Mostanság 1-1,5 nap a legtöbb, ami kihozható. Stockon ez simán volt 3 nap is, ami bizony elég nagy különbség. Itt sajnos az összes eddig tesztelt romnál ezt tapasztaltam, nem tudom mit lehetne itt ezzel tenni.A status led villogását meg már nem is említem, már volt itt róla szó.
Remélhetőleg sikerül az új verziónál ezekre a dolgokra is egy pillantást venni, mert különben az eddigi legjobb rom az összes általam tesztelt közül!
Thumbs up az eddigi fejlesztésekért
Új hozzászólás Aktív témák
lo Intro:Sajnos MiniCM7 romunkat nobodyAtall nem frissíti tovább, már csak a CM9-re koncentrál, amit nem érzek még elég...
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest