Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
válasz
Luperator
üzenetére
Tyú, most napi régész lettem aki napi régészt talált.

Nekem éppen az volt a bajom, hogy úgy akarták a számba tolni a sok nagy kérdést meg megmondást, hogy nem érzem szükségét az újra nézésnek, mert tudok mit keresni benne. És igen, ott van a fő bukó, hogy ha már annyira előzményfilm, miért nem a székben végzi a teremtő főgonosz, vagy a második részben egy másik majd ott végzi...
Meg aztán a hosszú, ámde vékony ránk boruló űrhajó elől is hosszába futva menekülünk, nem keresztbe...
-
psyho85
aktív tag
Az odáig oké, hogy jobb mint az AVP filmek, de az ne legyen már viszonyítási alap. (Olyan, mint a rossz gyerek, adókedvezménynek még megteszi.)
Viszont az AVP könyvben nekem még határozottan tetszett.A nyolcadik utas meg nem is a halál, hanem a macska.

-
psyho85
aktív tag
Én direkt megkértem mindenkit, hogy egy szót se szóljanak róla, kritikát se olvastam, hogy ne legyek előre elfogult. Ismerős útján sikerült ingyen beülni, de az tuti, hogy ha fizettem volna érte, sokkal cifrább mondatok hagyták volna el a számat, mint az, hogy nem bejövős.
És én is imádom az Alien 1-2-őt, pont ezért volt számomra olyan 5/10 a Promi. Szépnek szép, de olyan dolgok vannak benne, hogy csak úgy fogtam a fejem, sci-fi ide vagy oda. Nem kell mindent nekem se a számba rágni, jó a gondolkodós film, de ez akkor lesz egyben, ha kijön a másfélszer ilyen hosszú rendezői változat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest