Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazgul96
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon élveztem a tesztet! Mindig is vártam egy ilyen tesztre. Rome Total War II fan vagyok és már gondolkodtam i7 6mag +6 szálban, de a mostani teszt bebizonyította nekem, hogy az FX 8350 procim 4Ghz egyenlően tudja felsorakoztatni az fps-t egy HD 6990-nel, egy i7 6 magos HT szörny ellen melynek órajele nagyobb mint 4,8Ghz és R9 290-nel dolgozik. Most jön a kérdés ezek szerint mivel egy HD 6990 CF-fel gyengébb egy R9 290-nél (CF=1,6-szoros szorzó). Tehát így minden területen az Intel 6 magos szörnyei vesztenek. Lehet hogy egy jól optimalizált programban erősebbek az Intelek, más esetben viszont az FX Vishera 8 magos CPU-i nyernek. Ha viszont egy program jól van optimalizálva az már szépen fut és nem kell szebben futnia, de egy optimalizálatlan programnál ez fontos. Esetleg felmerül az a kérdés amit régóta tapasztalok, hogy a régebben írt játékok a régebbi videokártyákon jobban futnak mint az erősebb újakon. Nálam kifagytak már 1995-ben írt játékok új HD 6000-res szérián, de egy GT 8800-nál még tökéletesen futnak.
Üdv:
Nazgul96
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy felső kategóriás kártyának számító, tuningolt R9 290 mellett játékban van-e jelentősége a 4+ (sőt, +8) szálnak?
- Razer Blade 15 megvigyázott szép állapotban.
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Black & Decker töltőt keresek
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest