Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nazgul96

csendes tag

Sziasztok!
    Nagyon élveztem a tesztet! Mindig is vártam egy ilyen tesztre. Rome Total War II fan vagyok és már gondolkodtam i7 6mag +6 szálban, de a mostani teszt bebizonyította nekem, hogy az FX 8350 procim 4Ghz egyenlően tudja felsorakoztatni az fps-t egy HD 6990-nel, egy i7 6 magos HT szörny ellen melynek órajele nagyobb mint 4,8Ghz és R9 290-nel dolgozik. Most jön a kérdés ezek szerint mivel egy HD 6990 CF-fel gyengébb egy R9 290-nél (CF=1,6-szoros szorzó). Tehát így minden területen az Intel 6 magos szörnyei vesztenek. Lehet hogy egy jól optimalizált programban erősebbek az Intelek, más esetben viszont az FX Vishera 8 magos CPU-i nyernek. Ha viszont egy program jól van optimalizálva az már szépen fut és nem kell szebben futnia, de egy optimalizálatlan programnál ez fontos. Esetleg felmerül az a kérdés amit régóta tapasztalok, hogy a régebben írt játékok a régebbi videokártyákon jobban futnak mint az erősebb újakon. Nálam kifagytak már 1995-ben írt játékok új HD 6000-res szérián, de egy GT 8800-nál még tökéletesen futnak.
    Üdv:
    Nazgul96

Új hozzászólás Aktív témák