- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
Eredmény mikormár?
"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
-
Ricco_hun
senior tag
Itt nem azon van a hangsúly, hogy milyen a memóriám (köszöni szépen, jól van), hanem azon, hogyha régebben működött a dolog, akkor most miért nem lehet megoldani. De nagy valószínűséggel nem is figyelik a nyereményjátékhoz kapcsolódó topikokat (igen kettő van, ez csak a beharangozó topikja), mert pár perces meló lenne megoldani a dolgot. Az MSI router RE-ről RG-re átírása meg kb 3 másodperc lenne.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007 #128 üzenetére
Mielőtt félreértenéd, ezt nem sértésnek szántam, de szerintem az a dolog, amit említesz, már a kukacoskodás kategóriába tartozik
.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
goodboy007
senior tag
válasz
Ricco_hun #125 üzenetére
Már ne is haragudj, de eddig öt kérdés van, mivel 28-án már nem lesz új és mivel ma 25-e van, maximum három kérdést kaphatunk már.
Aki annyit nem tud megjegyezni, hogy mégis melyikekre válaszolt már a nyolcból, az hadd ne mondjam micsoda.
Ha mégis ennyire rossz a memóriád, akkor sem tart tovább kb. fél percnél, míg végignézed, hogy melyik van megválaszolva.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
Ricco_hun
senior tag
A dizájnváltás előtt úgy volt a nyereményjátékoknál, hogy a már megválaszolt kérdések halványabban (meg talán nem is félkövéren) jelentek meg. Ezt jó lenne, ha most is alkalmaznátok, mert így (a játék vége felé egyre jobban) nem lehet követni, hogy melyik kérdést válaszoltam már meg és még melyiket nem. Előre is kösz.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Mára nem volt kiírva kérdés?nem naponta kéne kérdést kiírni?
-
simontomi
csendes tag
boldog szülinapot!
-
Jó ötlet,tetszik!(:
-
Zso2
őstag
Boldog szülinapot Ph ! ne aprozzátok el. minden nevezőnek egy Ph-s mousepad
szerintem egy ilyen relikviára mindenki vágyikAdelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
kts88
aktív tag
Jól jönne még egy ph! égrpad, mert így vagy otthon vagy a koliban van a jelenlegi
Elég jóféle, nem nagyon akar kopni pedig már 2 éves a jelenlegi.Egyébként boldog szülinapot Prohardver !!!
-
capulet75
addikt
Ez az.Jácccunk!
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Dassler
őstag
Kit lehet megvesztegetni egy egérpadért pl?
Amúgy boldog szülinapot![ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
attika89
senior tag
Boldog szülinapot és még egy párszor ennyit legalább!!!
A játékról, meg ez a "jáccunkmá jáccunkmá jáccunkmá" jutott az eszembe
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
sirzollee
tag
Happy Birthday and Loong Life for PH
-
GAbre
veterán
A hamarosan nekem vhogy úgy esett le,h 1-2 órán belül.
De aztán még ma sincs belőle semmi...Unknown 9 awakening
-
Móci
addikt
Boldog születésnapot!
A játékot meg már nagyon várom...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Boldogat PH!
Már kíváncsian várom a kérdéseket
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
r-chee
őstag
Engem a PROHARDVER!-es egéralátét érdekelne a legjobban. Egyedi dolog, és tényleg a PH!-hoz köthető. Persze nem használnám, menne ki szépen a relikviák közé
.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Fadam
tag
Játék Játék
Egyébként Boldog Szülinapot PH!
-
Boldog szuletesnapot
Mellesleg a "MSI RE300EX Lite" router nem inkabb "MSI RG300EX Lite"?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
Tom5
addikt
Boldog Szülinapot!
-
tzsolesz
nagyúr
Boldog szülinapot PH!
-
szombatitomi
senior tag
Jó lesz, várjuk.
-
waithEard
őstag
Zsíííír! Szeretem az ilyen játékokat!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
wolfman
veterán
Hölgyet a képről nem lehet megkapni valahogy?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ABee
tag
Boldog szülinapot PH! Remélem a nyereményjáték idén is vadállat nehéz lesz!
Persze nevezek igyisugyis. -
e=mc²
őstag
Emlekszem, hogy a legutobbi jateknal, amelyben resztvettem, egy eleg fullos laptopot lehetett nyerni. Bejutottam a legvegso korbe, es csak ezzel a nehany emberrel izgultuk vegig a sorsolast
Remelem ujra atelhetem ezt, es e jeles alkalombol nekem is fog jutni valami kis emlek toletek.
Boldog Szuletesnapot Prohardver!
Es jo jatekot mindenkinek!
Ambulimax Provider
-
LW
őstag
Boldog szülinapot PH!
Ide azzal a játékkal. -
S-eye
senior tag
Minden PH-s játszhat,vagy csak magyarországiak?
-
siriq
őstag
Milfet meg sem lehet nyerni.......... Nem is fogok jatszani
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
elmo
aktív tag
Isten éltessen +abit! ;-]
-
banhammer
veterán
Rulz!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
N4ri87
senior tag
Igazán különleges ajándékok/nyeremények vannak felsorolva. Nagyon kitett magáért a PH! csapat. Előre is köszönjük!
Boldog Születésnapot!C805
-
Jó lesz egyet újra játszani, talán most még nyerek is valamit.
-
goodboy007
senior tag
A CM Storm Sniper házat elfogadnám. Bár nem olyan szép, mint a HAF922 jó lenne már költözni
!
-
FoBCRaistlin
őstag
GRT!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
bobace
addikt
Már hiányzott egy jó kis nyereményjáték
És persze sok további boldog évfordulót, örülök, hogy már bő 6 évet itt tölthettem.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Yany
addikt
A Cooler Master név láttán bennem egyre inkább a "szimpatikus" szó csendül fel. A házuk (CM690) és a tápjuk (M620) mellett szerzett tapasztalataim mellett e nyereményjátékhoz való hozzáállásuk is szimpátiát vált ki belőlem. Így tovább...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
plus44
veterán
Ez jó, köszi szépen!
Boldogat!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Zanik
addikt
Juhéé, újra PH!-s nyereményjáték. Mivel én már egyszer nyertem, ezért statisztikailag kevés az esélyem, de azért persze részt fogok rajta venni.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Ice!?
őstag
Ice!?
-
Antibazsi
aktív tag
Boldog szülinapot!
Köszi a játékot is, jó fejek vagytok! Végre újra lesz egy kis izgalom az oldalon.Üdv, Balázs
-
Silentfrog
veterán
Ide nekem mindet!
-
eclipse006
őstag
Boldog szülinapot a Prohardver csapatának!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
ZeGa01
tag
Ezek közül sok minden jól jönne, bár én nem tartozok a szerencsés emberek közé, de azért még megpróbálkozok majd vele, ki tudja, lehet, hogy most lesz majd szerencsém.
-
Sianis
addikt
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
Akkor kezdjünk el bizniszelni PH!-s egérpaddal, hátha adnak érte pólót! Van otthon vagy 3-4 darab.
Amúgy meg olyan PH!-s pólóid vannak amilyen nem sokaknak van az országban...
Sianis
-
zsoldi80
tag
-
fi:zi'k
nagyúr
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aram01
nagyúr
Boldog szülinapot nekem is most volt pár napja,csak én egy kicsit odébb vagyok.Iszom is egy sört az egészségetekre
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
FireKeeper
nagyúr
Boldog születésnapot PH!
A nyeremények pedig nagyon fincsiksteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bigz
tag
Az ajandekok melle keretik csomagolni egy A Magyar Helyesírás Szabályai c. konyvet. Egyre tob az ojan hozzaszollas a forúmba, amitol ugyerzem megkell utnom valakit.
Boldog Szulinapot!
I <3 Razer Mantis Control.
-
Rayyy
senior tag
Kérdések mikormár?
Válaszolni akarok!"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
-
Chaser
legenda
A képen te vagy?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
válasz
bitblueduck #53 üzenetére
Fogadni mertem volna, hogy az első húsz hsz-ban benne lesz az, hogy valamilyen módon azért csak zárjuk ki az újakat, akik - esetleg - csak emiatt regisztrálnak. Vesztettem volna, de így se rossz.
Sent from my keyBoard
-
mv
aktív tag
Boldog születésnapot PH! Köszönjük a játékot.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
lujó55
addikt
Komolyan mondom, én egy PH-s egérpadnak is örülnék...
-
mephi666
nagyúr
éljen a játék
jó lenne már valami apróságot nyerni, mert eddig 5-6 kalapba kerülésből sehol nem esett semmi...
#53: ha lesznek olyan "szemétparaszt" kérdések, mint 1éve az arénás játék alkalmából, akkor nem kell félni, hogy 0napos újoncok fognak nyerni
(ott kb 50% esélyem volt valamit nyerni, mert rengetegen kiestek)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bitblueduck
senior tag
Amúgy van egy konstruktiv javaslatom
Gondolom mindenki 1x pályázhat, ezért lehetne úgy számolni, hogy "esely = 1 + floor(log24[hany honapja regisztralt]) + floor(log100[hsz. szam])", hogy ne az vigye el nagyobb eséllyel, aki ide téved és gyors regisztrál, hanem a régi, aktív tagok.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
KicsiUbul
őstag
Sajna az első oldal nincs elmentve, de ez is mókás ~9 év távlatából
)))
Értem én...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
tessék: [link]
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
zsoltikah
csendes tag
-
K21_overlord
tag
10 év hosszú idő gratula.
Microsoftnak volt egy olyan nyeremény játéka h volt egy nagy kép jó nagy felbontással és egyes pixelekben elvoltak rejtve az ajándékok. Nekem nagyon tetszett. Nem lehetne egy ilyen is?.
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
zsoltikah
csendes tag
happy szülinapot PH
oooo máááj gáááss
-
Azért Fortunával elbeszélgetnék kicsit... valamiért utálhat, mert nagyon kerül mostanság.
-
hfrankee
senior tag
Minden az enyém lesz,ne is próbálkozzatok...
-
P3TR!CK
senior tag
Happy Birthday my Nr. 1 website!
-
bitblueduck
senior tag
Jó, hogy sikerült összehozni egy ilyen kellemes meglepetést. Amúgy van a listában 1-2 dolog ami jól jönne, pl az emlegetett egérped... az én 200 ft-os vásznam épp kezd leválni
Egyszer kellene rendezni egy nyereményjátékot a PH-nak is, amiben csak ők vehetnek részt.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Uga
csendes tag
Boldogságosat!
"Létezik egy általános igazság: mindenki hazudik. A változó csak az, hogy miről."
-
Gergő_
őstag
Boldog születésnapot! Mindenkinek sok szerencsét!
-
Timyyy
őstag
Juhéé!! Boldog szülinapot PH!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
menalcas
őstag
Hajrá, jó lenne már nyerni valamit
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
D.Orion
veterán
Majd, ha végre lesz egy olyan nyereményjáték amiben nincs minimum 1db kétértelmű kérdés.. akkor esetleg kitöltöm... 10 év alatt illett volna megtanulni normálisan megfogalmazni a kérdéseket.
-
A csaj számát is megkapja a győztes? Aki az ajándékot tartja.
D.Orion! Lehet, hogy csak rafkósak, úgy minden nyilvános dolgot el lehet tusolni. Te voltál a hülye mert nem értetted a kérdést pontosan.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
GAbre
veterán
A kedvenc oldalam,annyira önzetlen,h az példamutató....
Még1x ennyi "működést" kívánok nektek...Énse nyertem még,de ha épp ráérek,próba cseresznye...
[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
Wolverine
félisten
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
Na ja. Emiatt erősen gondolkodom, részt vegyek-e...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
myteve
tag
Sose nyertem még semmit, de most hátha.
-
JoolsNOS
veterán
Grat a 10 évhez! És hurrá a frankó nyereményeknek!
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
sagesz93
addikt
nyerek valamit!
-
spejci
tag
Várjuk, én biztos nevezek!
-
DeFranco
nagyúr
Nyereményjátékot mindenkinek! Nevezek
-
hemaka
nagyúr
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Sicilian
addikt
Adni és nyerni mindig jó
Boldog Születés Napot !!
nothing is true everything is permitted..
-
Taranti
senior tag
Szép ötlet, köszi. Ugyan csak pár éve vagyok "Prohardveres", de OK a munka, amit végeztek.
Boldog szülinapot!
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
FRENK1988
veterán
Nemgyenge felhozatal. Felőlem jöhet bármelyik
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
És ezen én persze nem vehetek részt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
localhost
Közösségépítő
Vigyázat, JÖVÖK!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Winner_hun
félisten
PH-s póló nincs
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
adamka16
őstag
Már én is várom
-
total90
veterán
Huhuhúúú
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Köszönjük hogy 1 Nyereményjátékkal is megajándékoztok bennünket eme kerek évfordulón
tope (Top One gépek)
-
z0d1AK
nagyúr
Jujj, de izgi
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
doc
nagyúr
de jo, vegre megint jatek
-
Mappa
addikt
hüüh mennyi ajándék
nem kötelező megadni
-
CséZé
őstag
hátha...
-
Badman 4ever
őstag
válasz
westcoastog #13 üzenetére
Én is elégedett lennék vele.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
westcoastog
veterán
Nah ez jó, játszok én is, egy ph!-s egérpadnak tudnék örülni nagyon.
Isten éltesse a Ph!-t, fél életem itt töltöm szinte.
(#14) Badman 4ever
ph! mániásként nekem már csak hab lenne a tortán hogyha az egéralátétemről is a kedvenc oldalam logója figyelne.[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Boldog szülinapot! Köszi a játékot, nevezek majd én is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Dr_Syrex
senior tag
ki tudja, hátha nyerek valamit
de ha nem, akkor iszom egyet a ph egészségére
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Borisz76
nagyúr
Benevezek....a játék kedvéért
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Komcsi
tag
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
LeslieG Jr.
őstag
Juj de jó újra játszunk.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
nednez
tag
Jó ötlet ez a "játék"
-
KrAt
veterán
-
Hatvan9
senior tag
Várom a küldetést.
-
Drughi
addikt
Várjuk!
-
j-cool
tag
Király. Boldog szülinapot PH!
Hatékony, online, gyors autós szerviz program, ami ráadásul ügyfeleket hoz? ---> http://szerviz7.hu ugyanez elérhető általános célú (minden szerviznek megfelelő) átalakítható verzióban is, érdeklődni privátban.
-
moli.hu
őstag
a kozepsot kerem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kivételes meglepetéssel kedveskedünk olvasóinknak.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest