Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit foglalkoztam csak C-vel az egyetemen, mégse érzem kevesebbnek magam, illetve engem az nem érdekel, hogy az alkalmzás szerver hogyan kezeli a belső kis állapotát, memória területeit. Más kérdés, hogy a Garbage Collection ismerete Java vonalon példának okáért igazán hasznos és szükséges.
-
Szia!
Véleményem szerint, ha a jövődet is figyelembe vesszük akkor C,Java, vagy Javascript vonalon lehet érdemes elindulni. Pascal és hasonszőrű társait, ha lehet elkerülném, az egyetem elvégzése után nem valószínű, hogy pascal tudással el tudnál helyezkedni. Személy szerint Java fejlesztéssel foglalkozom, mellette privátban Javascript (nodejs) stacket használok. Azt gondolom, hogy a világ egyre inkább olyan irányba halad, hogy gyorsan, ezáltal olcsóbban lehessen egy alkalmazást elkészíteni. Éppen ezért python, javascript, ruby is érdekes lehet, ami szimpatikusabb számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest