Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy jópofa programnak tűnik... Ahogy elolvastam a cikket róla, le is töltöttem és próbálgattam kicsit.
Észrevételek:
- Az elején, amikor felajánlja, hogy megkeresi a zenéket a gépen, érdemes kiszűrni az 1MB-nál kisebb darabokat, valamint nem árt az .m3u-kat és .pls-eket elszigetelni, mert nem nagyon szereti őket. Nekem egy 4500 track hosszú playlist feltérképezésénél kiakadt a program. Az adatbázist szépen feltöltötte azért...
- A rendezgetés és a szerkesztegtés az tényleg egyszerű vele. Auto-Tagging nagyon jó szolgálatot tesz. Ha esetleg nem találja meg a program automatikusan az album info-t, akkor kézzel is frissíthetjük, két kattintás...
- Ami tetszik még benne az az, hogy több szám info-ját is lehet egyszerre módosítani. Például ha van egy albumunk, aminek "Béka" a neve minden szám id3Tag-jében, akkor kijelölhetjük az albumon található zenéket, jobb klikk, Properties, és egyszerre módosíthatjuk az Album nevét. (Ezt én eddig egyesével csináltam...
)- A beépített Audio Player-nek szép hangzása van. (Legalább is Audigy 2 ZS + Sennheiser HD202 párossal szépen szól. Valamivel szebben, mint a Winamp)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)