Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

válasz #63439360 #249 üzenetére

Nem értek egyet.

Én használok olyan SSD-t is, ami jövő tavasszal lesz hat éves! Ráadásul egy Kingston SSDNow 100-as, a síma, nem a pluszos. Igaz, hogy 50% körüli a kondíciója, és kb. 4-5 fw kijött hozzá, amiket rendre fölraktam, de a mai napig megy szépen.
    Másik SSD-m egy OCZ Agility 3, ami az SSD topik szerint az előzőleg említett Kingstonnal együtt a NEM AJÁNLOTT kategória, igaz ez csak 4 éves, de szépen üzemel.
    Azután van Kingston SVP200-as, hibátlan, bő három éves, van Samsung 850 és 750 EVO is, és ADATA SP-920 is a notiban.

Soha semmiféle problémám nem volt egyikkel sem, mindegyiken a legfrissebb fw van fönt, szépen dolgoznak egy Z77-es lapban az ADATA-t kivéve, ami notiban üzemel.

Vigyázok rájuk, nem tempelek, nem virtuálmemóriázok, nem böngészőkesselek, nem töredezettségmentesítek, nem torrentezek SSD-re, csak rendszert futtatok és programokat, úgyhogy zömében csak olvasás megy, kevés írással, mondjuk évente 3 TB-ot írok SSD-n ként.

Szerintem nagyon fontos szerepük van az SSD meghajtóknak, a mai átlag gépeken iszonyat nagyot lök sebességben egy olcsó alap SSD egy gyors HDD-hez képest is.
    Menteni? Azt mindig kell. SSD-röl és HDD-röl egyaránt KÖTELEZŐ a dupla példányos mentés a pótolhatatlan dolgainkról.

Új hozzászólás Aktív témák