Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Nem tudom, hogy motorozol-e vagy sem, de hozzászólásaid alapján úgy vélem nem. A motorosok között tudod van egy amolyan összetartásnak nevezett dolog, ami akár szabad szemmel is látható. Mikor elhalad egymás mellett két motoros, intéssel vagy akár fénykürttel köszönnek egymásnak. Ha baj van, feltétel nélkül segítenek egymásnak. Ez mind országoktól függetlenül is működik, mindenhol jelen van. Csak azért írtam, hogy értsd mire fel ez a segítőkészség. De ettől függetlenül ha belegondolsz, hogy ha te járnál így/hasonló módon, milyen jól esne, ha számodra ismeretlen emberek segítenek rajtad egy ismeretlen országban.
-
potyautas
tag
Nem érted, vagy én nem értelek? Én nem értelek. Az talán nem extra igény, hogy ne lopják el a motorját. A motorosok pedig nem totál szegények, hiszen akkor nem is lenne motorjuk. Egy kicsit mindenki tud adni, és motoros segít a motoroson. Ez csak úgy jön magától. Nem kell magukat ezért megerőszakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Revolut
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest