- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Igen, a 2.2-est én is felraktam, de ahogy írták is, sajnos alpha, és hát csak az alapfunkciók felét sikerült addig működésre bírniuk... De mire meglettek vele, addigra meg már kint volt a HoneyComb, meg ujabb tabletek, oszt azzal kezdtek inkább foglalakozni...
Hát 2 év az elég hosszú idő...
De ahogy olvasgatok néha ebben a témában, úgy látom, hogy sajnos elég hw függő a dolog a legtöbb OS-nél, szal talán a Chrome vagy elvileg a Windows lehet az ami talán felmegy rá, és müködik minden vele, bár ha jól tudom a W8-nak tableten elég szigorú lesz a HW megkötése, ahogy a WP7-nek is mobile fronton...
Mondjuk, ha többet eszik az nem zavar annyira, ha közben minden müködik, inkább használnák olyat, mint az 1.6-os droid-ot, aminél pl összeomlik a médialejátszó, ha közben megnyitok pl egy pdf-et... -
tkesy
őstag
Köszi a választ, az openAOS oldalt ismerem, csak szegények alig tudják követni a droid és tabletgyártók tempóját... a telepítéshez meg kell Angstrom, nomeg az ubuntu oldalán is olvastam, hogy fejlesztenek mobilra, és innen jött az ötlet, hogy megkérdezem, hátha máshol már előrébb járnak, csak én nem tudok róla... mert a droid 1.6-nál szerintem minden jobb..
-
tkesy
őstag
Esetleg olyan linux verzióról nem tudsz, amit fel lehet pakolni egy tabletre, úgy hogy az funkcionalitásában, ne szenvedjen csorbát? (Archos IT5-ről lenne konkrétan szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest