Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
-
ViZion
félisten
...ó.
Igen, ezek a csomagkezelő programok. Ott van az appok között. Amúgy ezt szeretem: nem mappákból nyíló almappák linkjei közül kell kibuzgányolni a program indító ikonját.
Odamész 'oszt ott vanAmúgy régen kaland volt tényleg - most viszont olyan progik vannak, amikkel tényleg vicc a telepítés/eltávolítás.
fkosa: terminál jó is, kell is -indítóban tartom én is. Ubuntu alapú disztrónál minden van neten, kis túlzással azt lehetne mondani, ha egy progi saját, launchpad vagy wiki oldalán nincs *.deb, akkor azt ki lehet hagyni
.rpm már ritkább, de szinte minden van.
Amit kerestem, ha nincs akkor ált. nem fejlesztik már, és nem működik új kernelekkel.A Linpus-nál említettem, h a desktop kell, ott van QuickOS, de azt így nem lehet kipróbálni, így kimarad.
gabe_: ...pendrive vagy CD nincs?
...amivel kipróbálnád, a leírtak szerint
DeFranco: Ubuntu topik, Lubuntuval is ott kérdezz, illetve az ubuntu.hu fórumon regelj, kérdezz. A helyi topik lakói segítenek biztosan, hcl és Kendek ott élnek
alacsonyabb felhasználói tábor természetesen kevesebb találatot is jelent gugliban, érdemes angolul keresni. -
"Parancssorból drivert kicsomagolni majd ugyanitt felerőltetni pláne atinál... mennyei érzés egy mezei usernak..."
Ha ATI drivert parancssorból raksz fel, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, kb mint a klasszikus viccben:
- Képzeld, kipróbáltam a WC kefét!
- És milyen?
- Hát, a papír jobb volt... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mai disztrók már alapból fel tudják tenni az AMD Catalyst-jét kompletten (Ati már rég nincs
) telepítéskor, vagy később te is felteheted csomagkezelőből egyéb disztrókon, de abszolút nem bonyolult terminálból sem, mondjuk ez a megoldás szerencsére elég ritkán kell.
fkosa: mi csak kapirgáltuk a szemétdombot, heti 1 órában volt pár félévig progi, jóformán semmi értelme ilyen kivitelben, többnyire nem is tanultunk semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest