- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker #158 üzenetére
A wifi támogatás nem annyira disztrófüggő, max. ha belepakoltak valami patchet, ami a többiben nincs... Amúgy asszem volt másnak is ilyen baja, hogy nem ment egy hasonló wifi, és volt rá vagy 3 megoldás, rakat solved topic mindenhol, és neki nem működött :S
Ilyen X-akták is előfordulnak azért mindenféle szoprendszer alatt. :S
@#163 fairi : Kezdem irigyelni a windózodat... Melóhelyen rengeteg registrí turkálós, dll-es problémát tudnék neked mutatni.
Egyébként elég sokszor egyszerűen nem opció az újrateleptés, olyankor azért értelmesebb megoldásokat kell találni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
V.Stryker #158 üzenetére
Azt írják neten friss postban, hogy Arch Linuxon Ndiswarperrel működésre tudták bírni, meg hogy jelenleg ennek a BCM chipsetnek nincs egyáltalán Linuxos Drivere, így nincs más út. A Chakra meg Arch alapú, szóval elvileg nem lesz akadálya, de ne kérdezd hogyan, Ndist. még sosem használtam.
Btw, ha tényleg kipróbálod a Chakrát
, akkor a "nem szabad driverekkel" opciót válaszd a legelején, ne a normál bootot.
Am. UAC-t én is kinyomtam magamnak. Tudom, ez a background processzeket is monitorozza és nem enged olyat futni, aminek nem kellene, így ezt buktam, de vírus riasztást utoljára 2 v. 3 éve láttam fertőzött weblap miatt, azon kívül semmi, szóval nem félek.
Jah meg aki férfi, az IE6-on netezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest