Hirdetés
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
V.Stryker
üzenetére
A wifi támogatás nem annyira disztrófüggő, max. ha belepakoltak valami patchet, ami a többiben nincs... Amúgy asszem volt másnak is ilyen baja, hogy nem ment egy hasonló wifi, és volt rá vagy 3 megoldás, rakat solved topic mindenhol, és neki nem működött :S
Ilyen X-akták is előfordulnak azért mindenféle szoprendszer alatt. :S
@#163 fairi : Kezdem irigyelni a windózodat... Melóhelyen rengeteg registrí turkálós, dll-es problémát tudnék neked mutatni.
Egyébként elég sokszor egyszerűen nem opció az újrateleptés, olyankor azért értelmesebb megoldásokat kell találni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
V.Stryker
üzenetére
Azt írják neten friss postban, hogy Arch Linuxon Ndiswarperrel működésre tudták bírni, meg hogy jelenleg ennek a BCM chipsetnek nincs egyáltalán Linuxos Drivere, így nincs más út. A Chakra meg Arch alapú, szóval elvileg nem lesz akadálya, de ne kérdezd hogyan, Ndist. még sosem használtam.
Btw, ha tényleg kipróbálod a Chakrát
, akkor a "nem szabad driverekkel" opciót válaszd a legelején, ne a normál bootot.Am. UAC-t én is kinyomtam magamnak. Tudom, ez a background processzeket is monitorozza és nem enged olyat futni, aminek nem kellene, így ezt buktam, de vírus riasztást utoljára 2 v. 3 éve láttam fertőzött weblap miatt, azon kívül semmi, szóval nem félek.
Jah meg aki férfi, az IE6-on netezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akkor a "nem szabad driverekkel" opciót válaszd a legelején, ne a normál bootot.