- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pechman8 #227 üzenetére
attól függ hogy mire használod. nekem otthon net, minimál office, net, videózás, net, zenehallgatás, és persze net a lényeg. ubuntut feltoltam laptopra, ha nem akarnám még jobban testreszabdalni akkor hozzá se kéne érni kb. az ubi mostanában telepítés után simán megtalál mindent, nekem pl automatikusan feldobta miután kapott mobilnetet hogy a wifi drivert le szeretné rántani mert az még nincs meg. egy klikk, letölt, magától települ, második klikk bezárás volt... azon kívül minden megy (hotkeyek monitor fényerőhöz, hanghoz, stb...)
persze jogos hogy az extra igényekhez néha elég rendesen túrni kell, de akinek van kedve kísérletezni az elég jól eljátszik vele.
megszokás kérdése. a wint is hányszor fektettem meg amire megtanultam használni... ezt is kicsit tanulgatni kell, mert más, de alapvetően szokható, és ha belejön az ember simán használható. (nem mellesleg az ubi 10.4 lts felkúszott laposra 5 perc alatt tokkal vonóval, ami több mint baráti szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Le Mans Ultimate
- Hardverekkel indít a szeptember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest