Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• margithid

veterán

válasz Chaser #65 üzenetére

+1
    Nekem is van hdmi-s notebook, de ez tényleg olyan alap dolog ma már, hogy ne hagyják ki.
    Microsd kártya bővítését még lenyelem, ott van a felhő, meg tabletről nem is hallgatok zenét, nálam a telón az foglal sokat. (kb 10 GB)
    Igazából nem volt még a kezemben mostanában gyártott tablet, nem tudom miylen a sebesség, 3-4 éve találkoztam eggyel, az olyan nehéz volt, hogy nem is foglalkoztam vele sokat.
    Sebességre lennék kiváncsi, hardveresen ez már jól hangzik, én az 1 maggal és a fél GB Rammal meg vagyok elégedve android 4.1.2-n.
    Nexus7 nálam azért is lenne alternatíva, mert mégiscsak referenciamodel és az asus gyártja nem a prestigo.
    Amúgy egy galaxy tabot és egy ipad3ast tapiztam még emg edigitalban fél éve kb, hát az ipad valami hihetetlen, nagyon bejött, elfogadnám szívesen. Üzemidő is nagyon jó a tesztek alapján.
    Ettől függetlenül ennyit nem óhajtok adni egy tábláért, majd talán ez a prestigo lesz valamikor, vagy esetleg egy még olcsóbb nexus7, annak tudnék örülni rendesen:)
    De egy ilyet is elfogadnék 40k körül, igaz a Ram lehetne 1 GB.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés