Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
k!nG
aktív tag
Borzaszto ami kint megy. Nagyimek tobb, mint 20 eve elnek ott es minden nyaron meglatogatom oket, ha van lehetosegem. Anno a szemem lattara hagytak nyitva az ajtot, mert semmifele bunozes nem fordult elo a kornyeken es leven, mert pesti vagyok ez meglepett. Most Hoorbol koltoztek at Horbybe, mivel a gyonyoru kis telkuk ele csinaltak egy parkolohazat, ami erosen megkeseritette az ottletuket. (gyujtogattak este kocsikat, hangzavar, a telkuk vegebol levagtak a viragjaikat, stb.) A rendorseg meg szinte nincs is a varosukban.
Volt egy gyonyoru erdos reszen egy to, nem messze toluk, amiben 2-3 eve meg kacsak es hattyuk uszkaltak es biciklizeskor mindig etettem oket. Mostmar a to tuloldalara egy lakopark epult, kiirtottak a to novenyzetet, egy szokokut van a kozepen, persze se hattyu, se kacsa.Azert ott se minden klappol.
-
Reggel lementem, és összsszedtem a széthagyott lomot. Sokra nem mentem vele, mert Guberassonék a ház túloldalán is megpihentek.
-
moonlight115
őstag
Hangulatos pillanatfelvétel, tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest