Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
A srác be akart tolatni a helyére, de mivel (ki tudja miért) ráfékezett, lefulladt a Csepel. Próbálta indítani, nem sikerült. Ilyenkor az volt a bevált módszer, hogy kiszáll a fülkéből, előrébb húzza az ülést, és a mögötte lévő 50 amperes biztosíték dobozon lévő gombot megnyomja. Be is indult a motor, és mivel a gép hátramenetben volt, áttörte a mögötte lévő téglakerítést, az ajtó pedig belepaszírozta a srácot a téglákba.
Ha időben kapcsol, és elvágódik, megúszta volna. -
potyautas
tag
Az elárasztás csak arra való. hogy a víz alól kimentsék a személyzetet. Csak akkor tesznek ilyet, ha feltétlen szükséges. Teszem azt, vízalatti átkeléskor lemegy a gázlóról és elakad. Ha nem tudják kivontatni, mielőtt elfogyna a levegő. Az említett levegőcső a motornak kell! Az elárasztás pedig azért kell, hogy fel tudják nyitni a fedelet. Elméletileg az alsó vészkijáraton kijöhetnének (búvárharang), de azt füves terepen se szeretném kipróbálni. Nem sok esély van rá, hogy ki tudnak bújni a tank hasa alatt. Egyébként ezt a fedelet éppen csak tudom hol van, de soha nem nyitottuk fel.
-
Vakegérke
félisten
Ezek szerint nem a magasságom volt az oka, hogy nem harckocsizni vittek, hanem az, hogy nem tudtam, és ma sem tudok úszni.
Nálunk is volt értelmetlen halál, hasonló körülmények közt. Én is majdnem ráfizettem, de vigyázott rám az őrangyalom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 5. napAz átkelésMég alig derengett a hajnal, amikor felbőgtek a hatalmas motorok. Sokan erre ébredtek, pedig legalább...
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest