Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
A srác be akart tolatni a helyére, de mivel (ki tudja miért) ráfékezett, lefulladt a Csepel. Próbálta indítani, nem sikerült. Ilyenkor az volt a bevált módszer, hogy kiszáll a fülkéből, előrébb húzza az ülést, és a mögötte lévő 50 amperes biztosíték dobozon lévő gombot megnyomja. Be is indult a motor, és mivel a gép hátramenetben volt, áttörte a mögötte lévő téglakerítést, az ajtó pedig belepaszírozta a srácot a téglákba.
Ha időben kapcsol, és elvágódik, megúszta volna. -
potyautas
tag
Az elárasztás csak arra való. hogy a víz alól kimentsék a személyzetet. Csak akkor tesznek ilyet, ha feltétlen szükséges. Teszem azt, vízalatti átkeléskor lemegy a gázlóról és elakad. Ha nem tudják kivontatni, mielőtt elfogyna a levegő. Az említett levegőcső a motornak kell! Az elárasztás pedig azért kell, hogy fel tudják nyitni a fedelet. Elméletileg az alsó vészkijáraton kijöhetnének (búvárharang), de azt füves terepen se szeretném kipróbálni. Nem sok esély van rá, hogy ki tudnak bújni a tank hasa alatt. Egyébként ezt a fedelet éppen csak tudom hol van, de soha nem nyitottuk fel.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Ezek szerint nem a magasságom volt az oka, hogy nem harckocsizni vittek, hanem az, hogy nem tudtam, és ma sem tudok úszni.
Nálunk is volt értelmetlen halál, hasonló körülmények közt. Én is majdnem ráfizettem, de vigyázott rám az őrangyalom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 5. napAz átkelésMég alig derengett a hajnal, amikor felbőgtek a hatalmas motorok. Sokan erre ébredtek, pedig legalább...
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest