Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Ezek szerint nem a magasságom volt az oka, hogy nem harckocsizni vittek, hanem az, hogy nem tudtam, és ma sem tudok úszni.
Nálunk is volt értelmetlen halál, hasonló körülmények közt. Én is majdnem ráfizettem, de vigyázott rám az őrangyalom.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
potyautas
tag
Az elárasztás csak arra való. hogy a víz alól kimentsék a személyzetet. Csak akkor tesznek ilyet, ha feltétlen szükséges. Teszem azt, vízalatti átkeléskor lemegy a gázlóról és elakad. Ha nem tudják kivontatni, mielőtt elfogyna a levegő. Az említett levegőcső a motornak kell! Az elárasztás pedig azért kell, hogy fel tudják nyitni a fedelet. Elméletileg az alsó vészkijáraton kijöhetnének (búvárharang), de azt füves terepen se szeretném kipróbálni. Nem sok esély van rá, hogy ki tudnak bújni a tank hasa alatt. Egyébként ezt a fedelet éppen csak tudom hol van, de soha nem nyitottuk fel.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
A srác be akart tolatni a helyére, de mivel (ki tudja miért) ráfékezett, lefulladt a Csepel. Próbálta indítani, nem sikerült. Ilyenkor az volt a bevált módszer, hogy kiszáll a fülkéből, előrébb húzza az ülést, és a mögötte lévő 50 amperes biztosíték dobozon lévő gombot megnyomja. Be is indult a motor, és mivel a gép hátramenetben volt, áttörte a mögötte lévő téglakerítést, az ajtó pedig belepaszírozta a srácot a téglákba.
Ha időben kapcsol, és elvágódik, megúszta volna.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs