Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
ebben van ráció, de nem elfogadható kifogás. ha valaki vezetni akar, akkor tanuljon meg vezetni. ha pedig meg akar tanulni, akkor megtanul

igen-igen, teljesen élvezhető kombó, már megy szépen, ha kell, de az átlagfogyasztás is 6-7 között van, 2 literes motorral, pedig nagy kombi és manuális. szeretem ezeket az új motorokat.
-
rover45
őstag
Én ehhez ennyit tudok hozzátenni

-
proci985
MODERÁTOR
Inkabb ez talan a tarsadalmi szerepektol fugg. Nokent talan elfogadhatobb azt mondani a masiknak, hogy hovihar van, vezess te, cserebe az ember kevesbe fog megtanulni hoviharban vezetni. Vezetest meg kell gyakorolni.
160 lo / 400nm az mondjuk nagyon kellemes, Mondeo meretu kasztnihoz is.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Mondjuk nekem faterom messze veszélyesebben vezet mint anyám, pedig mindketten kb. 15-18e kilómétert vezetnek évente.
Én többnyire városon kívül vezetek, úgyhogy ritkábban találkozok olyan női sofőrökkel, akik parkolásnál képtelenek belőni a megfelelő oldaltávolságot. Olyan férfiakkal viszont rendre összehoz a balszerencse, akik úgy gondolják, hogy 130-nál erős kamionforgalomban a megfelelő követési távolság 3-5 méter. -
proci985
MODERÁTOR
ezen min kell meglepodni?
pl anyam egyszer az autobahnon konstatalta, hogy je, 10%os emelkedon a megpakolt V40 kombi 180nal meg milyen jol gyorsul. a legkozelebbi repterig is kb egyezik a "kesesben vagyunk a repulore hoviharban/sotetben-esoben" szintidonk. hugom talan picit lassabb, de o mostanaban kevesebbet vezet.
a vicc egyebkent az volt, hogy apam vegeredmenyben lassabb volt mint mi, hiaba vezetett agresszivabban (nem attol lesz valaki gyors, hogy kisebb kovetesi tavolsagot tart a fouton).
a rutintalansag nem fugg nemtol. 160 lo meg annyira nem eros (bar ha emelle van 300+nm az mar erdekesebb).
-
-
Vakegérke
félisten
Nem vagyok mai gyerek, hivatásos sofőr (is) voltam, úgy mondom a következőket.
Életem során két nő mellett ültem, akik jól vezettek. Az egyik dinamikus volt, de tudta, hogy mit csinál. A másik nyugodtabb volt, de nem nyuszi.
Mindössze kettő volt, aki megütötte azt a mércét, hogy aláírtam volna: jogosítványt kaphat. -
-
hoffman_
nagyúr
ez nem szép dolog, de tény, hogy mindig picit kellemetlen érzéssel ülök be nők mellé kocsiba. nem is azért, mert veszélyesnek tartanám a dolgot, hanem mert frusztrálóan rutintalanok tudnak lenni. ennek ellenére az elmúlt 3 alkalommal, amikor hölgy (ráadásul kivétel nélkül fiatal) sofőr mellé ültem, egész pozitívan csalódtam. sőt, a legnagyobb meglepetés egy friss jogosítványos 18 éves lányka volt. ott elég komoly autóhasználat van, két szép nagy autó, napi sok 10-100 kilométerrel. meg lett neki mondva(gondolom), hogy kislányom, márpedig te most szépen felveszed a fonalat. úgy vezette a 160 pacis mondeno kombit 3 hónap után, mint aki egész életében ezt csinálta, több éve vezető férfi ismerősöket megszégyenítve. tetszett a meglepetés, ritka az ilyen

-
Vakegérke
félisten
A büdös életben nem fogjuk megérteni a női gondolkodásmódot, logikát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)