Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"Ott rájön, hogy tízmilliók beszélik jobban az angolt nála, más képzettsége meg igazából nincs."
ezt megjegyzem... elég kemény de súlyosan helytálló gondolat. -
Apollyon
Korrektor
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez csak a töredéke annak amit külföldön meg lehet keresni egy full stackes devnek.
-
totron
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Komoly tudással
Már csak azt kell kideríteni ki hajlandó aprópénzért adni magát. -
Apollyon
Korrektor
válasz
philoxenia
üzenetére
Kimegy a fiú/lány Angliába, (még brexit előtt). Ott rájön, hogy tízmilliók beszélik jobban az angolt nála, más képzettsége meg igazából nincs.
Erre reagáltam. Ezzel mintha arra céloznál, hogy kimegy Angliába, és kb. esélye sincs. De amúgy meg van, több is, mint Magyarországon.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
https://www.amazon.in/Potyautas-Kamiont%C3%BAr%C3%A1k-Horv%C3%A1th-Gyula/dp/6155207682
-
Apollyon
Korrektor
válasz
philoxenia
üzenetére
De London Angliában van. Továbbá a kisebb városokban is vannak bevándorlók, de ahogy te magad is írod, magyarországi falvakban kevésbé vannak külföldiek. Bár nem értem ez hogy jön ide. Meg azért nem jellemző, hogy jobb élet reményében az emberek Magyarországra költöznének.
A bánat akarna Londonban mosogatni/stb.
Ezt meg aztán tényleg nem értem, hogy jön ide... Ha valaki társalgási szinten tud angolul, egyáltalán nem kell ilyen alja munkákat csinálnia. Amúgy nem csak mosogatni lehet, konkrétan igen komoly szellemi szakmákban (pl. cybersecurity) is külfödiek (bevándrolók) vannak. De teljesen mindegy, mert aki most akar jönni, az elkésett, már csak látogatóba lehet belépni, dolgozni nem, hacsak egy munkáltató speciálisan egy adott személyt nem hív ide hozzá.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor a kamionozásról se beszéljünk, mert arról már én is írtam könyvet
(a húzok kifelé-ről is írhatnék, de nem akarok) -
Apollyon
Korrektor
válasz
philoxenia
üzenetére
Én meg arról, hogy ezek az angolul nem tudó emberek egy nagy része működteti Londont.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Mindig az a lényeg, hogy a környezeted szintjét hozd
Hát, ha kopott, lyukas ruhában járok melóba, kinéznek, a gyereknél meg szóba sem jöhet hasonló, szóval pontosan.
Ám, ha nem veszel egészségtelen kaját (édesség, "üdítő" stb.), meglepően sokat lehet spórolni.
Úgy meg nem lehet tenni, mintha az infrastruktúra nem létezne. vagyis lakáshitel, rezsi, benzin... -
Apollyon
Korrektor
válasz
philoxenia
üzenetére
Meglepődnél, hogy Londonban mennyire és mennyien nem tudják rendesen az angolt olyanok, akik tizenéve' élnek itt.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak ott megélsz egy alap fizuból is, pincérkedni meg futárkodni meg mindenki tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(a húzok kifelé-ről is írhatnék, de nem akarok)